maanantai 24. tammikuuta 2011Seinänmaalaus-bileet


Meilläpä onkin niin kivat naapurit, että antoivat mennä maalamaan seinilleen mitä vaan ja milloin vaan. Pyyhällettiinpä sitten yksi lauantai-ilta paikalle vähän pimauttelemaan.
Tein sen kummempia suunnittelematta hahmon, joka on puoliksi viehkeä neito ja puoliksi chili.


Photo: Rachel

Photo: Dan


Photo: Rachel

Photo: Rachel

Photo: Dan

Photo: Rachel

Photo: Rachel

Photo: Gary
Huippu homma!


Translation: We have such awesome neighbors, that they let us paint anything on any wall at any time. We deffinately used the great chance and made some art one night. I painted a figure that's half a chili half a sexy lady.

4 kommenttia :

 1. Taas mä kommentoin, mutta pakko sanoa, että ihan mahtavia!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja kiva kun kommentoit, se on aina ihan tervetullutta :) Seinään maalaaminen on ehdottomasti yks lempijutuista, siihen vaan tarjoutuu mahdollisuus vähän harvemmin.

  VastaaPoista
 3. Hihii vähän makeeta!! Hitsi ku olis oma kämppä ni mäkin tekisin kaikkia maalauksia ja antaisin ihmisten piirtää ja maalata seinille.. ei kyl kaikille xD

  VastaaPoista
 4. Saksassa on aina kaikki seinät valkosia, kun on sellanen sääntö että vuokrakämpästä poismuuttaessa ne pitää maalata valkosiksi. Hölmö sääntö kyllä mielestäni. Mut se tarkoittaa sitten sitä että noikin maalaukset joskus peittyy (voi olla kyllä useampi maalikerros paikallaan:)), ellei sitten etsi itse seuraavaa vuokralaista, joka kelpuuttaa seinät sellasinaa.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>