keskiviikko 26. tammikuuta 2011Missä mun crème fraîche ja jalapeñot?!
Oli ihmeellistä herätä sinä lauantaina niin aikaisin. Kaikkialla oli hiljaista! Kaupunki nukkui vielä puolenpäivänkin lähestyessä. Jussi ja Anna saapuivat aamulennolla Berliiniin. Juotiin meillä aamukahvit ja lähdettiin nauttimaan lounasoluet lähikuppilaan.Siitä jatkettiin sitten matkaa keskustaan päin. Käytiin tsekkaamassa Tachelesin taideteokset, minkä jälkeen alkoikin tulla nälkä. Etsittiin Prenzlauer Bergistä cocktail/ruokapaikkaa, mutta ei oikein löytynyt sopivaa, eikä hintatasokaan oikein miellyttänyt.

Käytiin sitten hakemassa välikaljat kiskalta ja poikettiin Mauerparkiin, kun se siinä vieressä sattui olemaan.Vihreää ja kuivaa oli! (Nyt on vain pimeää ja märkää.) Päätettiin suosiolla jatkaa matkaa idempään. Siinä vaiheessa olikin niin nälkä, ettei oikein jaksanut lähteä etsimään uusia paikkoja. Jäätiin siis Frankfurter Torilla pois ja mentiin siihen meksikolaiseen.

Kaikki cocktailit oli puoleen hintaan juu, mutta ruokien tarjouslista oli vaihtunut. Mainiota juusto-sieni quesedillas -settiä ei enää saanut halvalla.

Otin sen silti (alimmassa kuvassa). Vaan olipahas pienoinen pettymys. Jostain syystä se ei ollut niin hyvää kuin piti. Tähän kesäiseen kuvaan ainakin kun vertaa, niin multahan puuttui tämänkertaisesta annoksesta creme fraiche ja jalapenot! Herttilejos! No ei ihme ettei ollut yhtä tyydyttävä makuelämys.Mojito oli Mikon mielestä aika makea. Minusta just hyvä, malkaisi mukavasti.


Yhtenä iltana käytiin Viktoriapuiston huipulla. Siellä oli jäätä vielä vähän portaissa ja puiston siimeksessä lunta. Aita oli estämässä tuonne ihan ylös kiipeämistä, vaan oli siinä ihmisen kokoinen rako.


Talvella on kiva käydä tuolla huipulla, kun ei ole puut peittämässä näkyvyyttä. Vähän pilvistä oli tosin. Niin ja rauhallinen liikenne. Siitä jatkettiin sitten Mehringdammille lämmittely-tuopposille.Käytiin Drama-nimisessä paikassa pelaamassa parit Durakit. Oli kyllä tosi viihtyisästi paikka sisustettu.

Jännä diskopallo
Translation: Jussi and Anna flied to Berlin early on one Saturday morning. It was funny to be awake so early - the city was asleep till noon. We showed them our nearest pub and Mauerpark and then we ate at the Mexican place at Frankfurter Tor. Another night we climbed to the top of Viktoriapark and after that played some cards at Drama-bar, Mehringdamm.

2 kommenttia :

  1. Eääh sä oot kyllä aina menossa millon minnekin, oon iha kade ku oon nykyään aina kipee enkä voi lähtee =/

    VastaaPoista
  2. Meneminen on ihan mukavaa, vaan niin on kotona oleminenkin :) Tuntuu että kaikki on ollu tai on kipeinä nyt, tautista aikaa :/ Ite olin kipeenä pari viikkoa vuoden vaihteessa ja se oli kyllä ikävää kun ei voinu tehdä mitään täysillä. Mutta kyllä sinäkin vielä tervehdyt niinkun muutkin ja sitten on ihan uutta energiaa suonissa :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>