sunnuntai 9. tammikuuta 2011Jouluvalmisteluja 1

Missio numero yksi oli koota porukka yhteen. Iskän kanssa lähdettiin hakemaan Mikkoa lentokentältä. Oli kylmä, mutta kaunis talvipäivä.


Puolessa välissä matkaa tuli viesti, että lento olisi myöhässä. Ruvettiin sitten vetkuttelemaan matkantekoa, ja pysähdyttiin Antiikki-Annaan (vai mikähän se oli) kaakaolle.Photo: Antti A

Kaakao oli hyvää! Paikassa oli myös ullakkokirppari, jossa käytiin vähän ihmettelemässä.
Matka jatkui. Porvoon kohdalla oli hirveä myräkkä ja hyvin huono näkyvyys.Mutta kyllä se siitä sitten kirkastui. Pysähdyttiin Ikeaan lihapullille ja luomu-letuille. (Oliskohan täytteenä ollut ricotta-pinaatti. Jotain sinnepäin ainakin.)Hankittiin viinilaseja ja soviteltiin mössaa.

Photo: Antti A

Käytiin vielä ostamassa jostain Tarjoustalon tapaisesta lunta kuuseen ja saavuttiin parahiksi lentokentälle vastaanottamaan Mikko.

Perillä ohjelmassa oli kuusenkoristelu. Suihkittiin lunta vimmatusti, jotta saatisiin kauniin huurteinen kuusi aikaiseksi. Ja niinhän me lopulta saatiinkin.Photo: Antti A ?


Vuoden jouluteemana oli kupari, joten valojen lisäksi kuuseen ripusteltiin kuparisia ja kultaisia palloja, kiiltäviä ja hileisiä sellaisia.Photo: Antti A?

Photo: Antti A?

Valmiin kuusen ihastelun lomassa suunniteltiin istumajärjestystä ja nautittiin olutta.
Iltasella ensimmäiset paketit ilmestyivät kuusen alle...

Photo: Mikko?


Photo: Antti A?

Photo: Anneka

Jatkuu seuraavassa osassa...


Translation: Driving to the airport to pick up Mikko the weather was sunny but cold. The flight was late so we had time to enjoy some hot chocolate in a cafeteria and meatballs at Ikea. Finally Mikko's plane arrived and we could drive back home, where we decorated the christmas tree. Theme of the year was copper. Since we didn't want the tree to be too dark, we sprayed lots of fake snow on it.

4 kommenttia :

 1. kauniita paketteja, kaunis kuusi ja kaunis tunnelma ja ihania kuvia susta ja Mikosta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Oli kyllä aika hyvä ja hieno fiilis :) Paketit päätin tänä vuonna tehdä edellisvuosien jo kertaallen käytetyistä papereista ja mitä satuin löytämään. Ekologista ja edullista siis. Kun vanhat paperit (tai vaikka ihan yksivärisenkin paperin) ensin ryttää ja sitten aukaisee, saa siihen kivan tekstuurin.

  VastaaPoista
 3. tosi ihania, tunnelmallisia joulukuvia! ...tässä tulee itsellekin jo kova joulukaipuu :´) ...enää n.11 kk pitäisi kärvistellä :'D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Nyt jo? Ohhoh! :) Ei auta sitten kai kun ootella :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>