keskiviikko 1. joulukuuta 2010Villahameessa

Kaunista joulukuun ensimmäistä! Tänään joulukalenterin ensimmäisen luukun antimesta nauttiessani vasta tajusin pähkinäsuklaisten konvehtien sisältävän erilaisia alkoholeja. No eihän se mitään, hyvää oli ja menee nuo jäätävät koulumatkatkin varmaan joutuisammin kun on tilkkanen lämmikettä veressä. Tosin vain joka toinen aamu, kun lupasin Mikolle parilliset luvut.
Hame valmistui.


Sellainen siitä sitten tuli. Vielä pitäisi ostaa henkselit, niin pääsisi sillä tavallakin koittamaan. Nyt sain sen pysymään päällä vyön avulla (käänsin vyötärökaitaleen vyön päälle). Oivalsin että hametta voi pitää myös ponchomaisena bolerona. Näppärää!Translation: Here's the skirt I recently knitted. Now I wore it with a belt but would be also nice to try it with suspenders. I realized it can also be used as a funky bolero.

4 kommenttia :

 1. Ihana hame!!! Tuo sun pitkät kauniit jalat hyvin esiin ja korostaa muutenkin sun parhaita puolia. Kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Super kiitokset mieltä huimasti kohentavasta kommentista! :) Tällasia saa useemminkin käydä jättämässä ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno! Kivasti laskeutuu, tollee rypyttyy. Onko ihan oma ohje? Mäki haluun osata tuommossii! t.olga

  VastaaPoista
 4. Kiitti Olga! :) Joo oma on, siis mäkään kun en kummempia osaa tai jaksa miettiä niin teen aina kaikkee mahollisimman helppoa. Pöyröpuikoilla neuloin eka joustinneuletta ja sitten vaihdoin suoraan neuleeseen ja lisäsin joka toisella kierroksella about seittemään kohtaan aina yhden lisäsilmukan, niin siitä tuli sitten tuollainen mukavan ylipöyreä, niinkun oli tarkotuskin.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>