lauantai 4. joulukuuta 2010Todistusaineistoa

Minä kun luulin että viime talvi oli kunnon talvi täälläkin, vaan mitä olenkaan kuullut! - tästä talvesta on kuulemma tulossa vieläkin kylmempi, lumisempi ja ankarampi! Hrrrr!


Minulla ei ole kertakaikkiaan mitään lunta vastaan. Etenkin nyt ensilumen peitossa kaikkialla on niin kaunista ja valoisaa! Yölläkin on hassu kajo huoneessamme kun valkea maa heijastaa katulamppujen valon. Kunhan vaan maaliskuussa saataisiin kevät, niin voisin suostua kestämään edessä olevan kylmyydenkin.Ensimmäistä adventtia juhlistettiin tilaamalla taas pitsat. Vieläpä samasta paikasta, kun kaipuuni Vulcano-pitsaa kohtaan oli kasvanut niin suureksi. Yllätykseksemme huomattiin että Call-a-pizzasta voi tilata netinkin kautta. Tilauksen jälkeen sieltä tosin soitettiin ja varmistettiin että ollaan tilattu jotain. Heh, saksalaiset ei oikein taida luottaa internettiin - kaikki asiat pitää aina hoitaa puhelimitse tai kasvotusten. Tai sitten kyseessä oli edellä mainitusta syystä johtuen heidän ensimmäinen nettitilauksensa :DPizza olikin vienoinen pettymys, sillä viime kerralla koko pitsa oli ihan varmasti jalapenoista vihreä. Nyt se sisälsi vain muutaman hassun.Tai sitten näin viime kerralla vähintään triplana, mikä sekään ei aivan mahdoton ajatus liene.

Saa nähdä jatkuuko adventtiperinne huomennakin, mulla on tänään nimittäin tanssikeikka tiedossa klo 3:30. Hip hei! Leppoisaa lauavvantaita!


Translation: It really is real winter in Berlin! I've heard it might become even colder than last year, which gives me chills, but at the moment I'm just in love with the snow, as everything looks so much prettier and brighter! On the 1st Advent of Sunday we ordered some pizza. I was a bit disappointed as I remembered it had so much more jalapenos the last time. The whole pizza was green.. or then I just sew triple or something :S We'll see if we'll also order some pizza tomorrow as tonight I have a dancing gig at 3:30, wohoo! :) Have a great Saturday!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>