sunnuntai 12. joulukuuta 2010Joulun taikaa


Siskoni Anneka ja ystävänsä Satu kävivät pikavisiitillä Berliinissä. Lyhyessä ajassa ehdittiin tehdä paljon kivoja juttuja ja kokea ja nähdä vaikka mitä jännittävyyksiä.


Kierreltiin ostoskeskuksia etsien vaatteita, kenkiä ja joululahjoja.

Photo: Anneka

Käytiin katsastamassa Alexanderplatzin joulutorit.


Maisteltiin glühweinia. Taustalla hirvenpää lauleskeli joululauluja.


Katsottiin kuinka Katri osti puolenmetrin bratwurstin.

Photo: Anneka

Käytiin hurjassa laitteessa!


Alexanderplatzilla Alexa-kauppakeskusen takana oli perinteiseen tapaan oikea joulutivoli erilaisine laitteineen. Päätettiin kaikki mennä tuohon vuoristorataan. Oli kyllä todellinen elämys mm. minulle joka en ennen olekaan ollut laitteessa, jossa mennään pää alaspäin. Jännitti ihan hirveästi, mutta olipa kyllä hauskaakin. Halusin kiljua, muttei suusta tullut pihaustakaan, kun olin niin paniikissa :D Tosi korkeallekin tuo meni. Olisi olleet hienot maisemat, mutta ilma oli niin usvainen, ettei TV-tornin palloakaan näkynyt.


Photo: Mikko

Oli pari Finn Twin situationia. Meillä on Katrin kanssa tahattomana tapana pukeutua samalla tavalla.Ihasteltiin vähän valoja ja lähdettiin etsimään ruokapaikkaa Prenzlauerbergistä. Mentiin "bisneslounaalle", joka sisälsi omalla kohdallani possua ja punajuurta punaviinikastikkeessa ranskalaisten ja Berliner Weisse grünin kera.


Translation: My little sister and a friend of hers made a few days trip to Berlin. We didn't have much time, but still experienced many awesome things, like christmas markets with glühwein and singing reindeer heads, and a roller coaster with two loops - that was awesome! I hadn't been before to any amusment park device where you get upside down! Wicked...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>