perjantai 10. joulukuuta 2010



Finn Twins Salat


Edelleen viikontakaisesta tarinoidakseni: tehtiin Kapsun kanssa jotain maailman maittavinta: uskomaton haloumi-kana-herkkusalaatti!



Salaattien aatelia
  • jäävuorisalaattia
  • ruocolaa
  • punasipuli
  • maissia
  • vaaleanvihreitä paprikoita (turkkilaiselta torilta, muodoltaan kuin chilit)
  • yrttinen maustemix + kylmäpuristettu rypsiöljy + vesi

Suikaloi salaatti, sipuli ja leikkaa paprikat paloiksi. Laita vihannekset kulhoon ja kaada päälle salat fix -liemi. Sekoita.
  • maustettua tai maustamatonta broileria
  • haloumia tai vastaavaa
  • punainen paprika
  • cashewpähkinöitä
Suikaloi maustamaton broileri ja laita se marinoitumaan herkulliseen liemeen (Kapa teki, en tiedä mitä siihen tuli, mutta ainakin chilikastiketta, soijaa, kanamaustetta, suolaa, pippuria ja tandoori masalaa, ehkä currya?). Kana saa marinoitua vähintään sen aikaa että kaikki muut ainekset pilkotaan. Sitten vaan paistelemaan. Maustetulle broiskulle samat jutut miinus marinointi.

Myös haloumi siivutetaan ja paistetaan, kera paprikoiden. Broilerit, haloumi, paprika ja pähkinät lisätään salaattiin.




Nautitaan kera yrttisten ja valkosipulisten patonginpalojen sekä weinschorlen.



Salaatin päälle sopi mahdottoman hyvin tilkkanen tahinia.



Arvosana: 10



Translation: Week ago we made an awesome salad with Katri. It had iceberg lettuce, rucola, red onion, corn, light green pepper, salad fix -thingie, fried chicken, haloumi and red pepper and cashew nuts. We enjoyed it with baguettes, weinschorle and tahini. So tasty!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>