perjantai 3. joulukuuta 2010Asuäänestys 7/2010 Tulokset

ft. Hahaa - that's my style!

Kyselin teiltä pari kuukautta sitten, kuinka luonnehtisitte tyyliäni. Kiitos kaikille vastanneille! Tämän asuäänestystulospläjäyksen yhteyteen onkin hyvä tunkaista mielipiteitänne. P.S. Lopussa voittajakin seisoo.


1. Verhoiltu - 16 ääntä (55%)


Tämäpä yllätys! Kukaan ei nimittäin erityisemmin ollut kehunut mekkoa, josta itse pidän suuresti (kiitokset vaan lahjoittajalle! :)). Murskavoittoon voinee vaikuttaa myös vaatteenkantajan pirtsakka olemus, vänkä tukka ja kivat kengät.


Mun mielestä sun tyyli on maanläheinen ja rento. Se on just sunlaises, kaikki vaatteet näyttää sopivan sun päälles just eikä melkei. Eli mä veikkaan et tuskin kauheesti käytät vaatteita joissa et viihdy.
-Leena

Joskus vielä saatoin vähäsen kärsiäkin liian tiukan topin tähden, mutta nykyään olen liikkumassa entistä rennompaan suuntaan. Eli juu, viihtyvyys on kyllä suuri tekijä, ja silti sitä voi hassutella ja olla näyttäväkin.2. Vastamulkoinen - 9 ääntä (31%)


Silloin oli kuuma ja hiostava ilma, toden totta! Onneksi löytyi kiva biletysasu noihin tukaliin olosuhteisiin. Mustavalkoisuus se vaan toimii, etenkin vihreällä tukalla ryhditettynä.


"Sä oot sellanen saiminousiainen, voit laittaa vaikka jätesäkin päälle ja aina näyttää hyvältä!" -"lainasaappaat"

Valitettavasti väite ei pidä lainkaan paikkansa - kiitokseni jos joku on sellaisen kuvan saanut. Joudun aina harkitsemaan hyvin tarkkaan mitä voin yhdistää mihinkin, jotta asukokonaisuus näyttäisi päälläni hyvältä. Tosin tähän on harjaantunut kyllä aika hyvä vaisto jo, ja melkeinpä sovittamatta tiedän mitä kannattaa yrittää ja mitä ei.Jaettu 3. Kukka-Set ja Paikka auringossa - molemmat 4 ääntä (13%)


Kukka-Set oli kyllä kiva, vaikka ilme onkin vähän jumittava ja väsähtänyt. Paikka Auringossa sopivasti näköjään samalla kaavalla rakennettu, ja jopa sama vihreä kukkanen siellä komeilee! Auringosta tykkään kuitenkin jokusesti enemmän kuin Kukkasista.


No ainakin hameet tuntuvat olevan useimmiten a-linjaisia. Väriä ja printtejä löytyy ennemmin ala- kuin yläosasta. Värikästä joo, mutta hyvin harkitulla tavalla. Ja paljon mustaakin käytät. Lyhyitä hihoja ja pitkiä lahkeita. Jotenkin tulee muodoista ehkä ensimmäisenä mieleen kolmio. Materiaaleista trikoo taitaa hallita, mikä tekee tyylistä rennon. Niin ja asut koostuvat monesti selkeästi erillisistä ala- ja yläosista. Mekkoja ym. näkyy harvemmin.
-ish

Oi miten ihastuttava ja osuva analyysi! - esimerkkitapauksia kaksi kappaletta yllä :)Jaettu 5. Nahka-sport ja Päivälepakko - molemmat 3 ääntä (10%)


Omasta mielestä vähän turhankin sporttinen ja sinänsä vähän harmittaa tuo vihreä hupputoppi - voiko siitä saada ei-sporttisen jotenkin? Päivälepakosta todettakoon, että ehkä tähän asti paras asukokonaisuus tuon äidin vanhan Marimekon ympärillä (vihreä tukka ja tennarit, taskuvyö ja huppukaapu) - ainahan mä siitä tykkään joka tapauksessa. Vaan onhan se nähty täällä blogissa jo monet kerrat.


Tyylisi on joka kerta uusi. Pyrit asuillasi kertomaan tarinan, tai pikemminkin olemaan jonkin tarinan hahmo. Tyylisi on lähellä olla teatterimainen, mutta koska kokoat asusi kappaleilla jotka ovat ihan tavallisia vaatteita, pysyy tyylisi riittävän maanläheisenä etkä näytä pelleltä. Se on hyvä asia.
-Kapsu

Musta tää oli tosi ihkusti sanottu ja taitaapa tuossa ihan perääkin olla. Hahmoilu on kivaa!Jaettu 7. Aavikkoperhonen, Agentti 07, Aito ja Harmaavarpunen - kaikki 2 ääntä (6%)


Aavikkoperhosen toppi ei oikein istu hyvin. Olemus pönäköitynyt. Agentti 07 on ihan chic mutta vähän väsynyt. Aidossa on jotain pökkelömäistä. Harmaa ei taida olla värini.


Värikäs. Uskaltava. Omaperäinen. Ripaus hippiä. Ihana ja aina tyylikäs, vaikkei suinkaan perinteisellä tavalla.
-Petra

Kiitos! Näitä kaikkia haluankin olla :)


No siis ainakin värikäs, joskus semisti hippi, pima, ja sit sellanen sana mikä kuvais sitä, ettei vaatteet oo sellasia muumin muotosia säkkejä. Vyötäröllinen?
-Riina

Olen varsin otettu tässäkin kohtaa, mutta ikäväkseni joudun toteamaan, että on pikkaisen saattanut päästä lipsahtamaan sinne ei-niin-vyötärölliseen säkkimaailmaan. Koitan kuitenkin pitää siitä vyötäröstäkin edes vähän kiinni. Nimim. ei tarttumisongelmia, mumsmums


No siis yksinkertaisesti, että voit laittaa päälle oikeesti ihan mitä vaan ja saat vaikka kymmenen eri vaatekappaletta kerralla päälle ja vaikka ne ois kaikki erivärisiä niin niistä muodostuu semmonen asu, jossa ei ole osaa joka hyppäisi liikaa esille tai hajottaisi kokonaisuuden. Kameliontti sanoisin? :D.
Eveliina

Hih! Yhden vaatekappaleen saa yleensä aina jossain vaiheessa toimimaan kun vaan tarpeeksi kauan yrittää. Kymmenen voiskin sitten olla jo aika haaste :D


Sitten arvontatuloksiin! Teitä oli yhteensä 7 rohkeaa, joista arpa osui numeron 5 kohdalle, eli onneksi olkoon Riina! Laitatko mulle sun osoitteen niin pääsen postittelemaan. Saa laittaa myös toiveita kortin (ja sen jonkun pienen kivankin) suhteen :)


Thanks for voting! I was amazed how many votes that dress got! I really love it and therefore am happy for the win, I just didn't know other people would like it too, as nobody had really complimented it. Besides voting results I'm also sharing best bits of the "What's my style"-competition answers. I didn't get any answers in English, so I guess I don't need to translate anyting ü - not meaning to be mean, just tired. And I also want you to comment ;)

2 kommenttia :

 1. Tätä oli mielenkiintosta lukea. Miulla itelläni on nimittäin nyt alkanu vaate- ja tyylikriisi. Tänne ku tulin tätä lukemaan ni joka kerta hämmästelen yhtä paljon et miten omaperänen tyyli siulla voi olla ja saat kaiken näyttämään hyvältä.
  Oli kiva myös huomata, et siulle mukavuudellakii on väliä, eikä vaan pelkällä ulkonäöllä. Ku tuntuu et nii moni pukeutuu vaikka viis numeroo liian pieniin farkkuihin et a) näyttävät "paremmilta, b) voivat kerskua et on nii ja nii pienet vaatteet ja c) varmaan huijatakseen itteään ku pelkäävät olevasa lihavia.

  Tästä siis sai silleen ideaa, et voi pitää sitä mukavuutta ykkös paikalla edelleen ja kattoo sitä ulkonäköä toisena (omalla kohalla, vaikka oonkii ollu aina jollain tasolla tarkka siitä miltä näytän). Sama et uskallat näyttäytyä ilman meikkiä, ja ku ite en meikkaa.

  Siulla on vaa nii erilainen tyyli ku miulla, et on hankala ottaa ees inspiraationlähteitä, mut toisaalta en ees halua koska tää tyyli edustaa sinnuu, ja ite tykkään itteni päällä ihan eri vaatteista :) Miusta se on just kivaa ku jollekkii vaan sopii joku, ja siks oon pienestä asti tykänny pelata erilaisia make a doll - ja dress up -pelejä (ja ikäähän siis 19, mut leikki-ikä koko ikä!) :D

  T: Aada taas kerran!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla ja kiitos :) Se on ainakin mulle kaikista tärkeintä että niissä vaatteissa on hyvä olla. Kaikkein oleellisinta kuitenkin hyvältä näyttämisessä on se miten vaatteensa kantaa. Joten jos niissä on paha olla niin ei se niin upealta näytäkään.

  Leikki-ikä koko ikä täälläkin, barbien tilalle vaan tullut oma kroppa :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>