lauantai 13. marraskuuta 2010Terveysside niskassa ja käsi laukussa

Olin eilen humputtelemassa ja nyt vähän väsyttää! Tarkoituksena oli mennä Watergateen, joka on yksi Berliinin suosituimmista paikoista varmaan, ja jossa en vielä ole käynytkään. Hyvän tipin olin saanut, että kannattaisi mennä hyvissä ajoin siinä puolenyön jälkeen, jos haluaa sisään ja välttyä suurilta jonoilta. Siihen tähtäsinkin, vaan ei se vaan onnistunut kun kotidrinksuttelu tuttuun tapaan venyi. Lähdin sitten siinä kolmen aikoihin liikenteeseen ja perille päästyäni liityin jonon jatkeeksi.


Ensi töikseni hankin pari kaveria siitä, joiden kanssa jaoin matkajuomani ja niitä näitä mukavia juteltiin. Hyvin valitsin - norjalainen tyttö ja kalifornialainen poika olivat tosi mukavia! Päästiin siihen pisteeseen että edellämme oli enää pari tyyppiä. Sitten portsari ilmoitti, että ei ketään sisään pariin tuntiin, veti portit kiinni ja häippäsi jonnekin. Hetki siinä sormi suussa sitten seisottiin, kunnes päätin viedä uudet ystäväni Golden Gateen, kun onhan se nyt niin paljon coolimpi paikkakin kuin mikään Watergate (jossa en siis edelleenkään ole ollut).

Käytiin jossain dönerpaikassa pissillä ja ostettiin matkajuomaksi Desperadosit. Junassa stailasin ja meikkasin tyttöä vähän, että varmasti päästäisiin sisään. Olin niin työni touhussa, että ajettiin aluksi aseman ohi, mutta eipä siinä sitten muuta kun takaisinpäin vaan. Perillä odotti jokusen tyypin jono myöskin. Sama juttu, pari tyyppiä edellä ja poke sanoo, että tuntiin pariin ei pääse sisään, menkää kotiin. Sanoin, että nyt ei kyllä luovuteta ja niinpä vähän ajan kuluttua ilmoitettiinkin, että otetaan 15-20 sisään ja se on sitten siinä. Jess!Sisällä oli mukavaa, musa oli hyvää ja heitin tuttua rinksaa - tilasin weinschorlen, tanssin kunnes tuli kuuma ja menin ulos vilvottelemaan ja laulamaan :D Siinähän se aamu mukavasti menikin, kunnes tuli väsy ja puolenpäivän aikoihin lähdin himpsimään kotia kohti. Kotimatkalla soitin pikkusiskolle, jolle käkätin hassuja juttuja, ostin palan pitsaa, oikasin ja yritin itselaukasimella ottaa kuvaa, jossa heittelen ihania isoja värikkäitä lehtiä. Ei oikein tullut hyviä, mutta onneksi tuli pari papparaista siihen pällistelemään niin pyysin toista heistä ottamaan oikein hyvän kuvan tapahtumasta.

Selvisin kotiin, pesin naaman ja huomasin että mulla on laukussa käsi! Kun jonotin takkia narikasta, niin siinä edellä oli joku tyyppi, jolla oli sellainen mallinuken käsi mukana, jota kovasti ihailin. Mielessäni mietin että 20e voisin siitä maksaa (jota mulla ei onneksi olisi ollutkaan (en tiedä, tuntui hirveän hyvältä idealta, halusin vaan ekstrakäden)) . Aloitin sitten tarjoamalla femman ja tyyppi lahjoittikin käden minulle samantien ilmaiseksi. Että olen nyt sitten irtokäden onnellinen omistaja! Jeah!Niskat tuntuvat tosi hyviltä, ehkä tanssi vetreytti! Normaalisti mulla olisi biletyksen jäljiltä niskat jumissa kun tanssityylini on sellainen päätä heittelevä, mutta nyt on jostain syystä toisin. Ehkä sitten tanssin tällä kertaa maltillisemmin. Hyvä minä!

Pari päivää sitten pyörin kaupungilla ostelemassa asioita ja poikkesin sitten matkalla apteekkiin ihan tuosta vaan. Pyörin siinä ympäriinsä kunnes nuori mies tuli palvelemaan. Tokaisin että "I have pain in my neck" (kun en muistanut mikä on niska saksaksi). Mies sitten möi minulle paketin, jossa oli kaksi tuollaista kuumentavaa lappua. Olin vähän skeptinen kun olin ajatellut ostavani jonkinmoista kipugeeliä, vaan niin se vaan peijakas sai tuon minulle myydyksi. Lappuloista olisi pitänyt pitää paikallaan 12 tuntia hereilläoloaikana, mikä oli vähän mahdotonta kun oli kuitenkin iltapäivä, joten lätkäisin sen sitten vaan niskaan illalla ja vaihtelin paikkaa kun kipeänä oli oikeastaan koko hartiaseitu ja vielä selkäkin. Mukavasti kyllä kuumotti ja rentoutti että ihan jees tuote kuitenkin!Tuossa tunti sitten heräsin ja nyt voisi viettää illan vaikka telsun parissa. Heippa!


Translation: I was partying yesterday! After standing in the line to Watergate (where I yet haven't been) for some time, the doorman said that they don't take anyone in in 2 hours, so I decided to take my new nice friends that I made in the line to the Golden Gate. Had to wait sometime to get in there too, but didn't want to give up, so finally we got in! It was cool as usual! I drank weinschorles and danced till the midday :) Then I got tired and decided to go home. Waiting for to get my jacket some man before me had a plastic hand from a mannequin. I admired it so much that he gave it to me! Oh how lucky I am now! And I even don't have pain in my neck anymore!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>