perjantai 12. marraskuuta 2010Tän täytyy toimia

a.k.a. 99 euros

Tässä on ollut vähän haluttomuutta ja fyysisiäkin esteitä tai ongelmatekijöitä minun ja blogini välissä, pahoitteluni siitä, mutta älkäätten antako moisen seikan enää häiritä, aiomme kyllä tulevaisuudessa olla enemmän lähikontaktissa.

Ensiesittelyssä muruseni:No just näitähän olin etsinytkin läpi pitkän kevään (jolloin muuten on vaikea löytyää kovinkaan suurta valikoimaa saapikkaita). Nyt ne sitten pomppasivat silmilleni, kun klikkasin omassa blogissani ollutta mainosbanneria, joka johti sivustolle zalando.de, jossa päätin huvikseni vähän katsella kenkiä, ja josta yllättäen löytyi paljonkin kiinnostavia jalkineita.

Hintaa tosiaan tuli se huntti, mutta toisaalta ovat ne mieluisat ja hyväntuntuiset ja saavat luvan kyllä myös kestää. Juuri oli puhetta ystävän kanssa, että kyllä kenkiin kannattaa sijoittaa, jos ne sitten sen rahan vastikkeeksi kestävät kauempaan. Kenkien merkki on Bronx, mikä luki paketissakin, ja jonka luettuani alitajuntani teki tepposet ja suustani alkoi kuulua Jennifer Lopezin Jenny from the block -biisi (wtf!?). Ikimuistoinen ensikohtaaminen siis! No, tiedetäänpähän nyt sitten jo mitä vuosipäivänämme kuunnellaan.Translation: Been a bit forced to stay away from my computer, forced by my neck and shoulders. Anyways, may I introduce you my new babies! The shoes I had been looking for since Spring just came to me (saw an ad-banner in MY blog, how crazy is that). They were a bit expensive, so I'm hoping everything goes well in our relationship.

2 kommenttia :

  1. Don't be fooled by the shoes that I got, I'm still, I'm still Kapa from the Block.

    Hienot ovat. Odotan että esittelet minut uusille ystävillesi,

    küssküss!!

    VastaaPoista
  2. Hehhehhehee hih! "Tykkään tästä" :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>