torstai 18. marraskuuta 2010Shoppailua, patonkia ja olutta.


Veera on Berliinissä. Käytiin yksi päivä vähän shoppailemassa.


Kenkiä tuli silmäiltyä aika paljon. Hauskaa että juuri silloin löytyy kaikkea söpöä, kun ei ole tarvetta ostaa sitä kyseenomaista juttua. Hyvin paljon näkyi hyllyillä ihania hippikenkiä ja -tossuja. Merkki kaikilla käteeni ottamilla jalkineilla oli joku luontoon liittyvä. Natura tms, en harmikseni nyt muista.


Photo: Veera

Henkilökohtaisesti harrastan shoppailua hyvin hyvin harvoin, siinä merkityksessä että juostaan kaupasta toiseen (ja törsätään)(... paitsi joskus hankin Turmstrasselta mitä tarvin...ü). Nyt käytiin tosi monessa kaupassa ja oli kyllä mukavaa katsella ympärilleen ja saada ideoita. Jaksoinkin ihmeen hyvin. Ostin itselleni vain jegginsit ja lisäksi muutamia joululahjajuttuja.

Jossain välissä lähti verensokerit laskuun, joten pistäydyttiin Godotiin vähän tankkaamaan.


Otettiin bisset ja patongit. Päädyin taas valitsemaan hyväksi todetun Französische Baguetten.


Photos: VeeraMonesko kerta kun esittelen kyseisen leivän blogissani? Siinä on tummia viinirypäleitä ja camembertiä ja se on maukas.

Veeran omassa oli parmankinkkua, rucolaa ja parmesania ja se näytti tosi hyvältä! Ehkä itsekin voisin seuraavalla kerralla koittaa jotain muuta.Jälkkäriksi pyysin Weinschorlen (valkkaria ja vichyä), jonka sain toistaa monen monta kertaa tarjoilijatytölle, ennen kuin meni perille. Vihdoin hän tajusi, että tarkoitan Weiße Schokoladea (valkosuklaata). Kumma juttu. No, lopulta sain tarkoittamani juoman eteeni ja sen hörpättyäni päätettiin vielä käydä jokusessa puljussa.Tykkään tyylistä! Ihailen aina isoja hameitta, nerokkaita naruja, näyttäviä hiuksia ja silinterihattuja.


Translation: Veera is in Berlin. One day we went shopping. I don't go shopping that often, I think, so it was nice to go from one shop to another and just look at the stuff and maybe get inspired, too. I only bought jeggins and some christmas presents. We also had some beer and baguettes in Godot and I saw that gorgeus shop-window mannequin - great style!

4 kommenttia :

 1. Olisiko merkki El Naturalista? :)
  Ihania kuvia taas, tuli nälkä!

  VastaaPoista
 2. Voi hyvinkin olla :) Googletellessa eksyin just kyseisen merkin sivuille, mutten ihan sata varma voi olla.

  VastaaPoista
 3. Nom! Tuo camembert-leipä näyttää murhaavan hyvältä. Kyllä maistuis miullekkin :P

  VastaaPoista
 4. Se on! Aika tukuisa setti, kun siinä on varmaan vähintään paketillinen sitä juustoa :D Camembart + tumma viinirypäle on kyllä taivaallinen parivaljakko.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>