tiistai 30. marraskuuta 2010Pihalla kuin lumiukko1. Salainen puutarhaJoskus kauan sitten tutkailin Google mapsia ja havaitsin korttelimme keskellä suuren vihreän alueen. Tuo alue alkoi tietysti kiinnostaa kovin. En vain tiennyt kuinka sinne pääsisi. Meidän kadultamme en ainakaan pääse mihinkään pujahtamaan, eikä sisäpihamme tai takatalonkaan läpi. Yksi päivä sitten olimme reippaalla kävelyllä, kun ehdotin että kierrettäisiin korttelimme ympäri missionamme löytää tie salaiseen puutarhaan.

Yhdestä raosta näimme suuria puita, mutta niiden luo päästäksemme olisimme joutuneet kipuamaan korkeahkon aidan yli - jotain minkä saattaisi tehdä yöaikaan. Jatkoimme siis matkaa. Aivan viime metreillä löytyi pari sisäänkäyntiä korttelin sisään, joista jälkimmäinen johdatti avonaisen portin luo. Voi sitä riemun tunnetta!

Siellä oli jännittävä, aivan omanlaisensa tunnelma, isoja puita, tilaa ja koripalloteline. Havaittiin meidän talokompleksimme olevan aivan umpinainen: takatalossa ei ollut ikkunan ikkunaa puiston puolelle.

Hyvin jännittävä paikka!2. Sitten tuli talvi


Olin koulussa kun ensilumi sateli maahan, se oli hauska hetki se. Saisi sitä lunta tupruttaa enemmänkin, kun se niin kivasti valaisee. Täälläkin kuitenkin ollut miinuksen puolella säät.3. Perjantai


Viikonloput tuntuvat niin juhlavilta kun on taas jotain tekemistä arkena! Niinpä viimekin perjantaihini kuului pari pulloa viiniä, jokunen tunti laulelua karaokeparty.comin seurassa ja lopulta seurustelua naapurustossa.
Pelattiin Unoa, kunnes ei enää jaksettu ja ehdotin retkeä salaiseen puutarhaan. Yöllinen seikkailuni jatkui Zur Quelleen, jossa kyllästyin pelaamaan Herttaa, joten päätin siirtyä valloittamaan jukeboksia ja tanssilattiaa. Soitin pari levyllistä ysärihittejä, näytin miten tanssitaan ja pidin Alise-show'ta laulamalla ja tanssittamalla meihiä ja naisia, joista kukaan ei minua pystynyt viemään.

No hyvä on. Hetken siinä ihmisiä pyöriteltyäni yksi herra tuli ja vei. Lähdin kotiin nukkumaan.
Translation:

1. I finally found my way to the secret garden that I noticed in Google maps. It's in the middle of our block and I always wanted to go there. Now I did - cool!

2. Winter came. I wish for more snow, then it wouldn't be so dark.

3. Friday. Weekends feel like something to celebrate again now that I have something to do! Therefore I also spent last Friday drinking a couple of bottles of wine, singing some karaoke, playing Uno with our neighbors and ending up in zur Quelle, again. Funny night!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>