keskiviikko 24. marraskuuta 2010Onnea on...

Voiko onnea ostaa? Nanu-Nanasta näköjään voi:


Paketillinen kapseleita, joiden sisällä onnea. Suositeltu annostus 1 per päivä.

Tänään satoi täällä Berliinissäkin lunta! Ei se tosin maahan jäänyt, mutta jännää oli kuitenkin. Lisäksi tänään on tasan kuukausi jouluun! Ihmeellistä sekin. Sen kunniaksi, ja koska ensi sunnuntaina on ensimmäinen adventti, hankin myös herkullisen adventti-tuoksuöljyn:


Pakko oli haalia myös lisää koristeorganzaa, kun osui niin herkullinen väri silmään:


Metsäinen vähän kultaan taittuva vihreä. Kyllä! Tästä taitaa tulla röyhelöisä pikkuhame vol2, yllättävää sinänsä.
Tämänhetkinen neuletyö, mohair-kellohamekin alkaa olla ihan pian valmis. Vähän jänskättää mitä siitä on tullut.
Toivottavasti jotain kivaa!

Ensirännän kunniaksi nautin chilikaakaon, joka tulikin vähän jännässä muodossa:
Aika ihana idea. Ja se oli tosi hyvää, vaikkei kaikki suklaa oikein liuennutkaan paikalliseen rasvattomaan maitoon (1,5%). Hemmottelin itseäni myös parilla haukulla italialaista herkkua:Vaaleaa nougat'ta ja metsämarjajuttuja.Eilen illalla koitin kaivaa lasinsirua pois kantapäästä ilmeisen tuloksetta. Viime yönä näin unta, että sain sirpaleen pois. Se olikin tosi iso ja tarkempi tutkailu osoitti, ettei lainkaan lasia vaan leivänpala! Tänään kantapäähän on ollut oireeton. Aika jännä juttu sekin.


Translation: Cool stuff from Nanu-Nana: happiness capsules, christmas essential oil, golden green decoration organza that I want to use for another skirt, chili choko in a funny form and Italian candy. Also the skirt I've been knitting is soon ready! Today it was snowing in Berlin! It didn't stay on the ground but exciting anyways. Yesterday I tried to dig a piece of glass out of my foot but didn't succeed. Last night I had a dream where I did it - it was a big piece, but not glass, it was bread! And today, the pain in my foot was gone. Weird huh?

2 kommenttia :

  1. Ihan huippuhyvä toi eka kangasnaamakuva. Onks sulla siellä joku ikkuna mistä tulvii luonnonvaloa vai miten noi kuvat näyttää niin kesältä?

    VastaaPoista
  2. Hehheh, kiitos! Oliskin! Tai no joo kyllä tossa noiden kuvien vasemmalla puolella just on ikkuna jostain jonkinnäköistä valoa sisään tulvi - sais vaan olla ennemmin sellaista kesäistä polttavaa auringonvaloa eikä räntäistä epämääräistä kajoa.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>