perjantai 5. marraskuuta 2010Naminaminaminami porkkanaa!

Bileistä jäi jonkin verran porkkanaa, joten valmistinpa yksi ilta itselleni jotain hyvin herkullista:Homma on pikkusiskulta opittu ja sen nimi on seuraava:

Freesaa porkkanatikut tilkassa öljyä, soijaa ja hunajaa. Valmiita nautittaviksi, kun ovat vähän pehmenneet, mutta silti napakoita. Rouhi pintaan vielä merisuolaa ja mustapippuria.

En nyt muista menikö täsmälleen noin, mutta hyviä olivat joka tapauksessa! Vieläpä kera chilidipin soljuivat vatsaani alta aikayksikön.Suosittelen ehdottomasti! Yhtä herkullista, terveellistä ja kevyttä naposteltavaa saa etsiä!Se piti vielä mainita, että yksi päivä sekoitin vihreää teetä ja hedelmäteetä, ja toimi oikein hyvin! Tein taas tonnikala-fetasalaattia ja korkkasin uuden Trendin.

Mukavaa viikonloppua! :)


Translation: Healthy and tasty snack (that I learned from my little sister): sauté carrots with some vegetable oil, soysauce and honey until they're a bit softened. Add sea salt and black pepper. Enjoy with chilidip! I also tried mixing green tea and fruit tea. It went well, it was actually good! Have a nice weekend! :)

5 kommenttia :

 1. uuiii, pitäisköhä pitkästä aikaa joku pv taas testata miltä ne maistuikaan :) jotenki onnistuin ajattelemaa et oot sekottanu vihreetä teetä ja salaattia ku kuvassa vierekkäin kerta ovat :D

  VastaaPoista
 2. No pitäis! Oli hyvät porkkanabileet meil 5 vuotta sit S-tiellä muistatkos! :)

  p.s. I might be crazy but not THAT crazy! :]

  VastaaPoista
 3. juuu-uu! oli perunaa, porkkanaa ja jopa tavallisia suolapähkinöitä? :) american ja ranch dippejä

  VastaaPoista
 4. Ihanko totta?! Kuulostaa juhlalliselta, joskin tutulta ;)

  VastaaPoista
 5. Ainii! Pähkinä-mix ft. ihan tavallinen suolapähkinä :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>