maanantai 22. marraskuuta 2010Kirintää

Ensimmäisen koulupäivän asu

Eikös mulla ookkin hieno reppu! Voitin sen vuosia sitten jostain videokilpailusta. Siinä luki Nordea ja sitä peittääkseni aloin niinikää vuosia sitten sitä verhoilemaan jollain Marimekon vanhalla kankaalla. Projekti on vähän kesken ja nyt se on aika resuisen näköinen. Voisin joko koittaa kunnostaa tuota joku päivä tai hankkia uuden repun, tai sitten tehdä molemmat. Tahdon nimittäin siirtyä olkalaukusta reppuun sen niskaystävällisyyden takia.
Nämä on ne New Yorkerin jegginsit joista puhuin. Ne on ihan supermukavat ja hintaakin oli vain 12,95. Veera osti samanlaiset :) Parastahan näissä on, että ne ovat vuorilliset, joten sopivat erinomaisesti talvikäyttöön!
Translation: Outfit I was wearing on my first school day! I really would like to start using backbags, because they're so much better for your neck and back than normal bags you carry on the side. I just should get a new backbag or fix that one. I won it ages ago in a competition and it had a logo of a Finnish bank, so I started covering it with some fabrics, never finished though. I also like my New Yorker jeggins - they're sooo comfortable and have warm lining, so they can be used in Winter, too!

5 kommenttia :

 1. ompa kivat pöksyt! mieki oon miettin reppuun siirtymistä samoista syistä

  VastaaPoista
 2. Ne on hirmu mukavat! Vielku löytäis erilaisii vuorellisii ettei koko aika noita tarvis käyttää :>

  Jeah, reput on pop!

  VastaaPoista
 3. mullekin tommosii talviversioita noista legginssittregginssijegginssikalsareista! Kai niitä suomeski on :D. Oon aika taitavasti vältelly vaatekauppoja jo tosi hyvän aikaa!

  mitä koulua oot alottanu?

  VastaaPoista
 4. Nuo leggingsit sopii siulle paljon paremmin :) ja niillä varmaan tarkeneekin Berliinissä vähän paremmin. Täällä on ollut hiukkasen kylmä pitää niitä..
  Kiitos vielä shoppailuseurasta!

  VastaaPoista
 5. Eveliina: luulis että ois? :) Alotin puolenvuoden saksakurssin, jee!

  Isithtrade: Kiitos itelles! Tännekin on tullu hirveen kylmät ilmat, jopa lunta sadellut, mut vielä toistaiseks pärjää noilla pöksyillä. Normileggarit alkaakin sitten olla jo aika vilpakat.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>