sunnuntai 28. marraskuuta 2010Just just -party

Viikko sitten perjantaina pidetiin pitkästä aikaa kunnon kotibileet meillä. Meno oli kaiken kaikkiaan mainio!Weinschorle-fairytale asuni
Meikissä käytin tuollaisia koristekivi-tarroja.
Ensimmäiset vieraat saapuivat ja yhtäkkiä talo olikin ihan täynnä. Meidän bileissä parasta on mielenkiintoiset ihmiset ympäri maailman, hyvä musiikki ja rento fiilis. Saksalaisen tavan mukaan keittiö oli seurusteluhuone ja koko ajan täynnä väkeä. Normaalisti olohuone on ollut chillauszone, mutta nyt siellä myös tanssittiin!Meidän huoneessa oli strobo-disco, joka keräsi harvempia, mutta sitäkin teatraalisempia tanssijoita.Mulla on ollut sellainen paha tai hyvä tapa, että yleensä bileet kuluu tanssien, enkä välttämättä hirveästi ehdi seurustelemaan ihmisten kanssa. Nyt kuitenkin tanssin vain jonkin verran ja höpöttelin enkuksi ja saksaksi ihan kiitettävästi.

Perinteiseen tyylin aamulla vaihdettiin technot pianon pimputteliin ja lauleluun, kun jäljellä oli enää muutama vieras. Laulettua tuli ilmeisesti jonkun verran, kun ääni katosi ihan tyystin. Olispa aina sellainen käheä ääni, kun se on niin hyvä! Nyt pääsin nauttimaan raspikurkuudesta vain tiistaihin asti.Jotain siinä hassuteltiin, ysäreitä kuunneltiin ja levyraatiakin koitettiin. Mulla on myös sellainen vähän huono tapa että humaltuneena alan laulaa oopperaa: Yönkunigattaren aariaa.

Joku toi 10 börekiä ja niitä syötiin. Jostain syystä Kapsun kanssa meitä ei väsyttänyt, vaan valvottiin lauantai-iltaan, jolloin tilattiin pitsat ja molemmat nukahdettiin leffan aikana.Mun pitsa oli kyllä täydellinen: Siinä oli BBQ-kastiketta, hitosti jalapenoja, tabascoa, creme fraichea ja rapsakkaa pekonia. Voi veljet, että oli mieletön!

Lauantai-iltana meidän parvekkeen alla oli hassu katusoittaja:Kämppis taisi heittää sille kaljan kauppaan mennessään. Bisseä jäi hirveästi yli bileistä. Outo juttu. No, eipähän tarvi janosta kärsiä vieläkään.


Translation: Last week's Friday we had an awesome house party, with lots of nice and cool people from all around the world! This time I wasn't just dancing the whole party - I also talked lots of English and German! For some reason we didn't feel tired with Katri so we stayed up till the Saturday evening! In the morning we played piano and sung. Someone brought 10 böreks. I have a bad habit of singing opera when I'm drunk. Finally we fell asleep during a movie after having some awesome pizza with jalapenos, tabasco, BBQ-sause, creme fraiche and crispy bacon. Pure love!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>