tiistai 2. marraskuuta 2010Halloween-asuOmistan paljon vaatteita, joita voin käyttää hyvin harvoin. Yksi niistä on tuo vuosia sitten ystävältä saatu paita, joka on arkikäyttöön vähän pelottava, ja aika lyhytkin se on. Halloween-vaatekappaleeksi sopi kuitenkin erinomaisesti, eikä pituuskaan (tai sen puute) haitannut, kun sen kaveriksi puki korkeavyötäröisen hameen ja paksun vyön.

Huom. tyylikkäät sukka-säärysimet! Todellisuudessa asu oli sen verran puristava, että jossain vaiheessa iltaa alkoi huippaus vaan riittää, ja päätin vaihtaa siihen satiini-säkkiin, jossa mahalla tilaa kasvaa* ja keuhkoilla tilaa hengittää.

* oli nimittäin melkoiset tarjoilut, mutta siitä lisää myöhemmin


Kuolleen naisen meikin salaisuus oli väsyneet, elottomat silmät, jotka hankittiin edellisenä iltana juomalla jokunen pullo valkkaria ja päätymällä nupiksi vielä zur Quelleen jukeboksittamaan. Kuva on vähän kehnonpuolinen, mutta voin kertoa, että lisäksi tein mustalla banaanivarjostukset yläluomelle ja sotkin sitä myös reippaasti silmien alle. Silmämeikissä käytin siis vain valkoista luomiväriä, mustaa luomiväriä, valkoista meikkikynää, mustaa meikkikynää ja mustaa ripsaria.

Miltäs te näytitte? :)


Translation: My Halloween-look! What did you look like?

4 kommenttia :

 1. Mulla toi kuolleen naisen meikki on ihan normi nykyään, eikä tartte ees meikata ^^. Jatkuva halloween-meikki! Tosi kätevä ;).

  VastaaPoista
 2. Heh, kyllä se siitä! Oi jospa ihmisellä ois Halloween ainainen...!

  VastaaPoista
 3. Ei sulla satu olemaan kuvaa mun asusta? Ei tullut ite kuvattua... harmi. Oli hyvä asu!

  VastaaPoista
 4. Ei kyl oo kun en oikee ottanu kuvia :( Oiskohan jollain muulla?

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>