tiistai 23. marraskuuta 2010Cosmetic girl

Seuraa pitkästä aikaa pikkuisen kosmetiikka-asiaa:


1. Lempimeikki


Max Factoryn Pan Stik. Sitä ilman en kyllä pärjäisi. Niinpä uusin puikko pitikin tilata äitin kautta Suomesta, kun en täältä jostain syystä ole onnistunut löytämään. Pan stik on peittävä meikkivoidepuikko, joka on hyvin monikäyttöinen. Itse käytän sitä peitevoiteena. Se on ehdottomasti paras peitetuote, johon olen törmännyt (jos Blascoa ei lasketa). Pienikokoisuutensa ja näppäryytensä takia se on myös helppo sujauttaa laukkuun, mikäli meikkiä tarvitsee korjailla päivän mittaan. Hätätapauksissa puikkoa on tullut myös käytettyä meikkivoiteena. Olen sutaissut sitä T-alueelle, vähän poskille ja ongelmakohtiin ja levittänyt hyvin. Näin syntynyt meikkipohja on kuitenkin omaan makuuni turhankin peittävä. Tiivistelmä: Tykkään paljon!


2. Uusi kylpysuola janottaa


Ostin europuodista uutta kylpysuolaa. Eukalyptysta. Näinä harmaina, pimeinä ja ankeina aikoina tekisi mieli ottaa kylpy (saunan korvikkeeni) melkeinpä joka päivä, mutta koska moista vedenkulutusta ei hyvällä katsottaisi, olen suonut itselleni kylpypäivän kerran viikossa, tai kolme kahdessa.

Tällä hetkellä projektin alla on kylpyankkojen huolto. Ihan vaan loppuhuomautuksena.
3. Lappuloisia sinne ja tänne


Nenälappuja en ole löytänyt vieläkään mistään muualta kuin Schleckeristä, mutta kiva että edes jotain. Viime ostoreissulla silmään sattui silmälappu-paketti, joka niin ikää mielenkiinnosta lähti matkaan. Niin ja muuten: nuo ohuet hiuspannat ovat täydellisiä rastaponnareita!Pari kosteuslappua, jotka rentouttavat ja ravitsevat silmänalusihoa. Ihan kiva kai juu. Itse en kummempaa vaikutusta kyllä huomannut, mutta eipä tuosta haittaakaan voi olla. Sitten pitäisi löytää vielä jotain huulilappuja niin voisi vuorautua erilaisiin laastareihin?Translation: 1. My all time favourite makeup product is the Pan Stick from Max Facory. I use it as a cover stick but it's also easy to carry with you if you have to fix your makeup during day, and, if needed, one can also use it as a makeup foundation. 2. I bought some new bath salt. Now that it's dark, cold and just depressing, I really feel like having a bubble bath every day! (my substitute for sauna). But because it's not possible I try to have an extra luxorious bath once a weeek :) 3. When buying clear-up strips for nose I saw those eye contour pads, that I also wanted to try. They're ok I suppose, nothing special though.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>