perjantai 19. marraskuuta 2010Asuäänestys 6/2010 Tulokset


1. Sitruuna Salmarissani
- 14 ääntä (35%)


Yli kolmannes äänistä on aika hyvin! Ehkä se sitten vaan on tosi kiva asu! Ainakin musta. Niinkuin joskus mainitsinkin niin kerrankin viikon sisällä tuli pidettyä kahdesti! Hmm, pitäisi ostaa uudet nahkalegginsit. Nuo ovat nykyään lähes kiillottomiksi kuluneet.


2. Syystoffo - 11 ääntä (27%)


Periaatteessa tämä saattoi vähän yllättää minut menestyksellään, vaikka eipä siinä, kivat värit ja kiva on tunika juu. Jostain syystä tulee hirveän vähän pidettyä päällä. Ehkä se vaan on vähän hankala tai sitten vaan aina unohdan tuon olemassaolon. Hmm, taidanpa laittaakin huomenna päälle!


3. Hupun uumen - 9 ääntä (22%)


Musta tämä oli jotenkin hirveän kiva, eikä vähiten tuon haalistuneen tukan takia! Tässä on rentous ja hienohelmaisuus samassa paketissa ja siitä minä tykkään.


4. Kesän muisto - 7 ääntä (17%)


Simppelin kaunista, sanoisinko. Etenkin näin talven kynnyksellä muistuu kesän ihanuus mieleen. Ehkä noi sukat olisi voinut riisua pois, mutta onneksi niitä ei hirveästi näy.


6. Kaksinaamaisuus vol. 2 - 6 ääntä (15%)


Enpä tästäkään keksi mitään moitittavaa. Värit sopivat hienosti yhteen ja noin. Kiva asukokonaisuus, mutta ehkä kiva ei riitä?


Jaettu 7. Niityn helmassa ja Kävelevä mango - molemmat 3 ääntä (7%)


Jotenkin jännää (mutta vähän vaan) että Niityn helmassa sai näin paljon vähemmän ääniä kuin Kesän muisto, vaikka asut ovat tosi samankaltaisia. Mutta luulenpa ettei valkoinen ole välttämättä värini. Mango jää pliisuksi ja vaatisi vähintään muhkeammat kengät.


Jaettu 9. Vattu kesäaamussa ja Sininen Sankari - molemmat 2 ääntä (5%)


Vattu on aika perus, mutta tykkään tosi paljon väreistä yhdessä, etenkin tuon vihreän tukan kanssa mukava asu. Sankaritar nyt vaan on outo ja hassu.


10. Lakritsnainen - 1 ääni (2%)


Se ei ole ihan mun tyylinen, eikä muutenkaan niin kiva. Ensi kerralla sitten...


Aika kivasti olitte äänestäneet! Kiitokset siitä!

Translation: Thanks for voting! Here are the results.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>