lauantai 2. lokakuuta 2010What's my Style??


"Miten kuvailisit tyyliäsi?" Yksinkertainen kysymys, mutten oikein koskaan osaa siihen vastata. Itseään on vaikea analysoida. Niinpä tarvitsenkin nyt apuasi, arvoisa lukija! Miten SINÄ kuvailisit minun tyyliäni ja olemustani? Jokainen vastaus on tärkeä - yksikin sana voi kertoa paljon. Iloitsen jokaisesta kommentista :)

Jotta tehtävä olisi mahdollisimman mukava ja kepeä, olen laatinut muistutukseksi slideshow'n tyyleistä, joita blogini aikana olen ylläni kantanut:

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow


Vinkki: View all images -painiketta painamalla pääsee kuvia selailemaan isompana ja omaan tahtiin :)

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan postikortti ja joitan pientä kivaa! Vastausaikaa on lokakuun loppuun asti.


English: "How would you describe your style?" That is one difficult question. I don't know the answer, so I'm asking you to help me! How would you describe my style? Each answer will be appreciated. By answering you will participate in a lottery, where winner gets a postcard and a nice little surprise from me. You have time till the end of October.

9 kommenttia :

 1. Tyylisi on joka kerta uusi. Pyrit asuillasi kertomaan tarinan, tai pikemminkin olemaan jonkin tarinan hahmo. Tyylisi on lähellä olla teatterimainen, mutta koska kokoat asusi kappaleilla jotka ovat ihan tavallisia vaatteita, pysyy tyylisi riittävän maanläheisenä etkä näytä pelleltä. Se on hyvä asia. Et juurikaan tee tyylimokia. Jos minun pitäsi miettiä negatiivista sanottavaa pukeutumisestasi, listaisin "tavallisempia" asujasi. Kuitenkin asuäänestysten perusteella voidaan päätellä, että valtavirtaa miellyttävät simppelimmät kokonaisuutesi. Ei kai joka päivä tarvitsekaan olla uusi tarina...
  Tyylisi on omaperäinen ja saa jatkuvasti ihailua allekirjoittaneelta ja muiltakin.
  Blogisi nimi kuvaa tyyliäsi varmaan parhaiten. Kaunis kamala löntti :)

  I <3 you.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sun tyyli on maanläheinen ja rento. Se on just sunlaises, kaikki vaatteet näyttää sopivan sun päälles just eikä melkei. Eli mä veikkaan et tuskin kauheesti käytät vaatteita joissa et viihdy. Ihanaa, kun olet oma itsesi. Oikein ihana ja piristävä tyyli, odotan aina mitä seuraavassa postauksessa sulla on päällä. Varsinkin vastaväri idea on tosi hauska, piristäis kenen tahansa päivää välillä kokeilla tollasta.

  VastaaPoista
 3. Värikäs. Uskaltava. Omaperäinen. Ripaus hippiä. Ihana ja aina tyylikäs, vaikkei suinkaan perinteisellä tavalla. Ihanat hiuksesi kruunaavat kaiken. :)

  VastaaPoista
 4. No ainakin hameet tuntuvat olevan useimmiten a-linjaisia. Väriä ja printtejä löytyy ennemmin ala- kuin yläosasta. Värikästä joo, mutta hyvin harkitulla tavalla. Ja paljon mustaakin käytät. Lyhyitä hihoja ja pitkiä lahkeita. Jotenkin tulee muodoista ehkä ensimmäisenä mieleen kolmio. Materiaaleista trikoo taitaa hallita, mikä tekee tyylistä rennon.

  Vaatteita sulla ainakin piisaa! Voisi olla kuuden vaatteen haaste aika piinaava kokemus :D

  VastaaPoista
 5. ...Niin ja asut koostuvat monesti selkeästi erillisistä ala- ja yläosista. Mekkoja ym. näkyy harvemmin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis kaikille jo kommentoineille! Kiva lukea näkemyksiänne. En vielä sen kummemmin ota kantaa väitteisiin. Kilpailun päätyttyä koitan tehdä yhteenvedon tai jotain sen suuntaista :)

  VastaaPoista
 7. No siis ainakin värikäs, joskus semisti hippi, pima, ja sit sellanen sana mikä kuvais sitä, ettei vaatteet oo sellasia muumin muotosia säkkejä. Vyötäröllinen?

  VastaaPoista
 8. No siis yksinkertaisesti, että voit laittaa päälle oikeesti ihan mitä vaan ja saat vaikka kymmenen eri vaatekappaletta kerralla päälle ja vaikka ne ois kaikki erivärisiä niin niistä muodostuu semmonen asu, jossa ei ole osaa joka hyppäisi liikaa esille tai hajottaisi kokonaisuuden. Kameliontti sanoisin? :D.

  VastaaPoista
 9. &quot;lainasaappaat&quot;7. lokakuuta 2010 klo 13.02

  "Sä oot sellanen saiminousiainen, voit laittaa vaikka jätesäkin päälle ja aina näyttää hyvältä!"

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>