maanantai 11. lokakuuta 2010Tuiki, tuiki tavallinenKävin viime viikolla New Yorkerissa vähän kurkkimassa vaatetarjontaa. Oli paljon alennuksia ja vähän jäi harmittamaan, ettei aikaa ollut hirveästi. Nappasin kuitenkin kolmen euron rekistä matkaan pari XL-toppia, joista toinen tässä:


Asukokonaisuus ei varmasti ole mistään persoonallisimmasta päästä, eikä edes muodinmukainenkaan, vaan pikemminkin jälkeenjäänyt, mutta viihdyin siinä erinomaisesti. Voisiko olla että sininen kauteni olisi jo vaihtumassa violettiin? Tuo väri vaan tuntuisi sopivan minulle aika hyvin. Samaa värimaailmaa on tullut käytettyä meikissäkin lähiaikoina.


Nyt just ulkona tuntuu kylmältä kuin keskellä talvea! Siitä syystä parvekkeellakin on ollut autiota (en halunnut palelluttaa yrttejä ja kasveja), vaan eipä ole enää, kun vierailijat toivat meille kolme kanervaa. Mukava ylläri!


Translation: I bought two XL-sized tops from New Yorker because I wanted to. Both costed 3 euros. My look might not be very personal and could be at the moment more out of fashion than in, but I felt really good in it. I have a hunch my blue season is changing into purple one. We'll see!

6 kommenttia :

 1. Muodista viis! Just rento asu. :) Itsekin kaipaisin vaatekaappiin paria löperötoppia.

  VastaaPoista
 2. Heh, kerran kun tuollaiseen verhoutuu niin ei paljon tee sen jälkeen mieli ahtautua makkarankuoriin ;D

  VastaaPoista
 3. uuu, ihanan värinen ja mallinen ostos!

  VastaaPoista
 4. ihana toi toppi ja sopii kyl lila sulle niin hyvin! ja söpöt kenkulit!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Kengät hankin joskus keväällä Ebaystä parilla hassulla eurosella :) Ja niinhän tuo taitaa sopia, ei voi mitään. Olin pitkän aikaa tykkäämästä lilasta ja violetista, mutta tällä hatkellä taidan suhtautua kaikkiin väreihin suht suotuisasti :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>