maanantai 18. lokakuuta 2010Taiteilijalle

Storkower Straßen kehämetroaseman vieressä on iso taitelijatarvikekauppa nimeltänsä Edelhoff. Tämä selvisi minulle vasta äskettäin, kun Katri vei minut pensseliostoksille. Mukavaa tietää nyt tuollainen kauppa, josta varmasti löytyy kaikki mitä pimautukseen voi tarvita.Ostin pari ohutta sivellintä ensisijaisesti meikkauskäyttöön. Maksoivat euron kappale. Aiemmin samaisena päivänä olin katsellut eyelinereitä kaupassa ja vaikuttivat kaikki niin heppoisilta, ettei todellakaan kiinnostanut pulittaa edes viittä euroa moisista. Meitsi pysyttelee kunnon sivellin + kasvomaali tai luomiväri -tekniikassaan.

Lisäksi matkaan lähti iso purkki fiksatiivia, jonka puutteesta olen kärsinyt jo jonkin aikaa. Etenkin sadesäällä on ollut kiva laittaa käsi laukkuun kun sen saa ottaa pois yltäpäältä keltaisena. Tästä keväällä maalaamastani vihkosta tuskin erottaa enää kukkaakaan, niin sotkuiseksi se on mennyt. Pitänee tehdä uusi, hieno ja siistimmin käyttäytyvä vihko.Translation: There's a nice big artist shop Edelhoff right next to Ringbahn Storkower Straße. I bought two tiny paintbrushes for make-up purpose. I just think it's so much easier to use a proper brush and eye shadow or bodypaint than an eyeliner.

2 kommenttia :

  1. Nyt ei tajuu..mhin sitä fiksatiiviä - käteen?

    VastaaPoista
  2. Hahhah :D Käteenpä tietenkin! Ei vaan kun maalasin vihkoon kivat kannet guasseille. No, eihän ne tietenkään siinä pysy: Pari tippaa kun vesipullosta vuotaa niin jo on uudet sävyt siellä sun täällä.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>