keskiviikko 13. lokakuuta 2010Ritter Butzke

Lauantaina oltiin Ritter Butzke -nimisen klubin sisätilojen avajaisbileissä. En ollut aikaisemmin käynyt kyseisessä paikassa, mutta kuulemma siellä on ollut koko kesän open air -kemuja JA se on se paikka, missä on ne Fusionista tutut Tanzwiese-stagen suuret valokuutiot!Aloiteltiin Katrin luona, ja ilmeisen tehokkaasti tuli kai aloiteltuakin, kun en oikein muista miten ja millä me sinne klubille mentiin. Ensi töikseen paikan päällä pitikin juoda vähän kevyempi Beck's green lemon (alc. 2,5%). Löydettiin sisätiloista kolme lavaa ja lisäksi ulkoa tämä, jossa ne kuutiotkin oli:
Siellä oli myös paljon jännästi, coolisti ja teatraalisesti pukeutunutta henkilökunta-porukkaa, vähän kuin Fusionissakin. Jossain vaiheessa ulkotila sulkeutui ja häädettiin sisälle. No, ulkona oli kyllä jäätävän kylmäkin, mutta välillä oli kiva tanssia siellä kuutioiden päällä.Oltiin myös oikeassa paikassa oikeaan aikaan: pienimmällä lavalla oli ilmaista vodka-tarjoilua ja muutenkin hyvä meininki. Enimmäkseen tuli kuitenkin oltua isoimmalla puolella, jonka musa miellytti eniten. Illan viimeinen dj soitti koko ajan sellaista biittiä, että Madonnan Sky Fits Heaven olisi saattanut alkaa milloin tahansa, olin jopa kuulevinani kohtia kyseisestä biisistä. Niinpä oli pakko kuunnella setti loppuun, jos se sieltä vielä putkahtaisi. No, ei putkahtanut. Ja sitten olikin bileet ohi ja ulkona ihana aurinkoinen sunnuntaipäivä. Jatkettiin Kapsun kanssa brunssille.Kaiken kaikkiaan tosi hauska ilta ja onnistunut biletysreissu. Tuli myös pelailtua kickeriä joidenkin poikien kanssa. Oltiin aika huonoja, mutta saatiin kyllä jokunen maalikin tehtyä. Lisäksi puhuttiin kaikille suomea tarkoituksena testailla onko kukaan Suomesta, ei tainnut olla.

Tänne mennään uudestaankin!Translation: On Saturday we went to party to Ritter Butzke. It was my first time there, the place was nice and music great. And maybe the best thing: I could meet my love, the big light cubes from Fusion Festival (Tanzwiese stage). One dj was playing such a rhythm, that I was expexting him to play Sky Fits Heaven from Madonna all the time, so I had to listen to him till the end of his set. He didn't play it and then the party was over. Sunny Sunday outside, so we decided to go to a brunch with Katri:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>