perjantai 15. lokakuuta 2010Que Pasa mielessäin

Sunnuntaina käytiin Ihan U-Bahnhof Görlitzer Bahnhofin kupeessa sijaitsevassa meksikolaisessa nauttimassa brunssia. Olin joskus aikaisemminkin käynyt Que Pasassa, enkä siksi niin kovin innoissani. En kuitenkaan halunnut mennä taas Hannibaliin, joten niin astuimme sisään.


Syötiin ulkona terassilla auringonpaisteessa. Tarjoilu oli todella nopeaa ja ystävällistä (vaikka tosiaan tultiin suoraan klubilta ja saattettiin olla jokseenkin nuutuneita). Brunssin antimet olivat myös mahtavat. Älyttömästi herkullisia salaatteja ja kaikkea muuta mahdollista.Harmittaa kun en jaksanut syödä kun n. 1,2 lautasellista. Itse asiassa olen päivittäin ajatellut Que Pasan brunssia kaihoisasti. Vesi herahtaa kielelle ja kaipuu on suuri. Herkullisen oloisia lämpimiä ruokiakin olisi ollut tarjolla. Voih! Sienijutut olivat kaikista maittavimpia, mutta ehkä ensi kerralla karsin pastasalaateista ja otan tilalle jotain muuta, kuten sellaista suolaista meksikolaista piirasta, joka näytti tosi hyvältä, mutta jota nyt vaan en millään jaksanut maistaa. Myöskään sämpylää en ensi kerralla tarvitse, koska sen maun jo tunnnenkin.Brunssin hinta oli 5,90 e, eli ei todellakaan paha! Lisäksi kaikki cocktailit 3,50 euroa. Otettiin palan painikkeeksi mojitot. Ruokajuomaksi sopi erinomaisesti weinschorle (valkkaria ja mineraalivettä, suosittelen). Pakko päästä tännekin takaisin mahdollisimman pian (venytetyn, tyhjän vatsalaukun kera).Lopuksi jaksoi (onneksi) vielä vähän napostella nachoja maissin, papujen, creme fraichen ja salsan kanssa. Taivas...


Translation: Last Sunday we enjoyed our sunny brunch in Que Pasa at Görlitzer Bahnhof. It was awesome. I'm still daily regreting that I couldn't taste everything. There wasn't simply enough space in my stomach :( I really have to go there again some time soon!

4 kommenttia :

 1. Oli kyllä mahti pöperöt! Ai että! Nyt tuli nälkä...

  VastaaPoista
 2. Miä en kestä, arvaa tuliko mulle nälkä kun kirjotin tätä, eikä mikä tahansa nälkä vaan Que Pasa nälkä!

  VastaaPoista
 3. Kuulin tänään, että on varsin Berliiniläistä käydä sunnuntaipäivisin klubbailemassa! Ensin aamiainen auringossa ja sitten klubille tanssahtelemaan. Hauskaa mennä fressinä joukkoon, joka on aloittanut bileet jo perjantai-iltana. Mielestäni aivan loistava idea! Viikonloppu rennosti ja sunnuntaina pikkuiset päivätumut. Ei olisi mielestäni yhtään hullumpi idea käydä joku sunnuntai brunssilla ja jatkaa siitä tanssimaan, brunssista kun menee muutenkin hieman huppeliin! Illan tullen nukkumaan ja maanantaikaan ei ole niin tappojuttu, kuin jos olisi ollut ulkona lauantai-illasta lähtien.

  VastaaPoista
 4. Niin! Totta tosiaan, jotenkin oon tän tiedostanutkin, mutten ite koskaan niin tehnyt! Isketääkö jo ylihuomenna? :) Que Pasa & Golden Gate? Mikäs tässä työttömänä ollessa :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>