perjantai 22. lokakuuta 2010Postipaketti!

Mikä onkaan mahtavampaa kuin saada paketti postitse!?Salmiakkipurkkaa, Fazerin sinistä, Beroccaa, Max Factoryn pan stick ja sokerina pohjalla...Novitan lankoja! Kivan värisiä Rose mohair -lankoja ja pari hauskaa pom pom -kerää, joista jo väsäsinkin jotain:
Virkattu huivi. Maailman helpoin ja nopein! Meni aikaa alle puolituntia, vaikka luin samalla nettiä ja muutamasti mokailin, kun koukku oli liian pieni ( purkautuu helposti jos karkaa). Ohjeet löytyi paitsi kääreestä, myös kotisivuilta. Toki tällaista ei mistä tahansa langasta tehdäkään :)

Kiitos äiti ja isä, olette ihania!Translation: Receiving a package via post is something so lovely! I got Finnish chocolate, salmiakki chewing gum, vitamins, pan stick from Max Factory and some lovely yarns! I already made the fastest and easiest scarf, it only took less than half an hour, but you need to have that specific yarn. Lovely, lovely :) Thanks mom and dad!

9 kommenttia :

 1. Oi aika ihanaa! :) Ja kiva huivi! :P

  VastaaPoista
 2. Kyllä! :) Ei muuta kun pom pom -ostoksille!

  VastaaPoista
 3. http://hamppukaupunki.blogspot.com/2010/10/haastettu.html haastoin!

  VastaaPoista
 4. Varmaan ihanaa saada postia Suomesta, varsinkin noin suomalaisia juttuja. Onko sielläpäin ruisleipää?

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihanaa! Ruisleipää on jonkinmoista, muttei mikään kuitenkaan Vaasan ruispaloja hakkaa :) Joskus ostan paketin bio (eli luomu) "Finnbrotia", jossa 4 reissumiesmäistä ruisleipää tyhjiöpakattuna.
  Eniten kaipaa kuitenkin varmaan chili-tonnikalaa :D

  VastaaPoista
 6. Haha xD No se onkin hyvää.. eikö sieltä muka oikeasti saa? Luulis et sais..

  VastaaPoista
 7. Ainiin chili-tonnikalaa vai? Voihan sitä jostain ihmekaupasta saadakin, muttei ole tullut vastaan. Normisti löytyy vaan tonnikalaa vedessä ja öljyssä. Pirkan chilituna pitäis kyllä saada lähikaupan valikoimaan niin oisin happy :)

  VastaaPoista
 8. Sun pitää toivoa sitten joka kerta sitä suomesta asti xD

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>