lauantai 9. lokakuuta 2010Pallo ja NurMikko

Uskaltauduttiin Mikon vanhempien kanssa käymään TV-tornissa, vaikka ihan Iltalehdenkin (vai Sanomien?) etusivulla varoiteltiin kyseisestä paikasta terroriuhan takia.


Oltiin Mikon kanssa käyty molemmat kerran aikaisemmin tolpassa. Mikko 10 vuotta sitten ja minä 3,5. Molemmat ensimmäisillä Berliinin reissuillamme. Nyt oli systeemit muuttuneet niin, että liput ostettiin koneesta, joka kertoi myös arvioidin ajan, jolloin torniin pääsisi. Meillä oli odotteluaikaa puolisen tuntia, joten päätettiin lähteä käymään tupposilla jännitystä lieventämässä.Alexanderplatzilla oli Oktoberfestin henkeen kojuja, terassi ja tupa. Litran tuoppien sijasta tyydyttiin normaalikokoisiin, jotka huitaistiin huiveihin ennen kuin palattiin takaisin tornille.Vähän myöhästyttiin meille annetusta ajasta, mutta päästiin sisälle kuitenkin.Maisemia oli tosi kiva katsella nyt kun kapunki on jo ehtinyt tulla tutuksi.
Toisena päivänä poikettiin katselemaan muuria pohjoiseen. Aurinko paistoi Nordbahnhofilla ihanasti. Taivas oli sininen ja nurmikko vihreä. Ihastuin ruosteenvärisiin objekteihin.Siinä sitä muuria nyt sitten näkyy.

Random pariskunta systakeissaan. Vai minä ja Mikko jokusen vuoden kuluttua?


Translation: Sightseeing with Mikko's parents: We went to the TV-Tower, which was really nice. We've both been there once before in our first visits to Berlin. Now it was different as we know now the city and coud spot familiar places. We also went to see the wall near Nordbahnhof. The sky was blue, grass was green and I just couldn't stop photographing those orange objects :) In the last picture some random couple in their autumn looks. Cute!

7 kommenttia :

 1. Ootteko tämmösessä paikassa käyny sightseeingillä?
  http://www.hilavitkutin.com/2010/09/12/hilavitkutin-tutustui-kylman-sodan-aikaiseen-hylattyyn-echelon-kuunteluasemaan-berliinissa/

  Toi äänimaailma videossa oli niin hämmentävä, että mulla meni ainakin ton paikan näkeminen to do -listalle jos joskus Berliiniin eksyn.

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, ei olla käyty enkä oo kuullutkaan moisesta, mutta nyt rupes kiinnostamaan! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Vaadin sitte blogiraportointia jos meet(te)!

  VastaaPoista
 4. Eiköhän tuo tuu tapahtuu ilman vaatimuksiakin :D

  VastaaPoista
 5. Tulipas hienoja kuvia meidän retkiltä:)
  kaisa

  VastaaPoista
 6. Mä oon jo pitkään halunnu käymään tuonne Teufelsbergiin, mutta mua ehkä vähän pelottaa mennä sinne :) Ja toinen ois se hylätty sairaala jossain kaupungin ulkopuolella.

  VastaaPoista
 7. Kaisa: Juu! Ilma ja seura olivat suosiolliset :) Ja lisää kuvia ja raporteesia seuraa!

  Maiju: Voi ei saa pelotella! En oo kuullut hyljätystä sairaalastakaan, mutta se kuulostaa jo vähän liian kammottavalta!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>