tiistai 12. lokakuuta 2010Meksikolaista ja keilailua

Viime viikolla päädyttiin Ostkreuzin lähimaastossa sijaitsevaan Matadoriin syömään meksikolaista. Paikka oli viihtyisä, palvelu ystävällistä ja ruuatkin ihan jees. Ehkä vähän hintavampaa kuin normaalisti syödessä, mutta meksikolainen tuppaa aina olemaan vähän kalliimpaa kuin vaikka aasialainen. Kaikki cocktailit oli kuitenkin 3,50 ;)


Ruokajuomaksi lambruscoa, jota olenkin alkanut taas juomaan, kun se kuitenkin on aika hyvää. Jokunen vuosi sitten join sitä liikaa ja kyllästyin, mutta nyt tauon jälkeen maistuu taas. Jos joku ei siis teidä niin lambrusco on kuohuvaa punaviiniä, jota ehdottomasti jokaisen tulisi kokeilla. Suomen Alkossakin on saatavilla yhtä sorttia: Lambrusco Grasparossa di Castelvetroa, n. 7 euroa pullo.
En osannut päättää mitä olisin halunnut. Sudennälkäisenä päädyin sitten Tres Amigos -annokseen, joka sisältää vege-quesadillan, kanatacon ja liha-enchiladan. Kaikki oli ihan jees, kasvis ehdottomasti paras, vaikkei missään nimessä vedäkään vertoja Frankfurter Torin meksikolaisen mielettömille sieni-juusto quesadilloille. Salaattia olisi saanut myös olla reilusti enemmän. Kaiken söin kiltisti ja loppuillan kärsinkin meksikolaisesta ähkystä.

Tapani mukaan jälkkäriksi mojitoa, joka on kivan raikas jälkkärijuoma. Kaunis annos, muttei mitenkään maailman paras mojito kuitenkaan.Photo: Mikko


Siitä olikin sitten hyvä lähteä vyörymään kohti Bowlero-nimistä keilapaikkaa, joka sijaitsee Friedrichsheinissa, U Samariterstraßen ja S Storkowerstraßen asemien välissä.Paikka oli viihtyisä, ehkä vähän kuuma (etenkin kun tuhti satsi pöperöä yritti mahassa sulaa), mutta muuten kiva. Siellä oli Oktoberfest-kemut alkamassa ja musiikki oli senmukaista. Tuli mm. eurodance versio biisistä Jos sun lysti on (saksaksi). Joka radalla oli oma viihtyisä loossinsa ja tarjoilu pelasi hyvin. Weinschorle tuli juotua. Tilata olisi saanut kaikkea syömistäkin ja näköjään jopa brunssia. Jotenkin omituinen ajatus mielestäni, ruokailun lomassa välillä heittää keilapalloa :)

Photos: Mikko

Oli kyllä hienoja heittoja kaikilla. Itselläni oli alussa hankaluuksia, mutten sitten loppupeleissä paljon Mikolle hävinnyt. Pari kaatoakin sain tehtyä! :) Niin ja tämähän oli siis eka keilauskerta Berliinissä. Kiitoksia sponsseille! :)Translation: One evening last week we went to eat in a Mexican restaurant Matador in Ostkreauz. I was super hungry so I ordered a dish that includes everything: a vegetable quesadilla, a chicken taco and a meat enchilada. After eating that all I was super full. All the cocktails are 3,50 there so as a dessert I chose mojito. After that we went to a bowling place in Friedrichshein called Bowlero. Nice place, I might go there some time again. That was our first bowling time in Berlin. I had some difficulties in the beginning, but in the end Mikko won me only by a couple of points.

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa ihanalta! Tahdon ehdottomasti tuonne syömään marraskuussa.
    Onko sulla minkälaisia kiireitä marraskuun ekoilla viikoilla? Voitais törmäillä ja vaikka lähteä joku ilta klubeilemaankin..? Kehitellä jotain kivaa :)

    VastaaPoista
  2. Mennään mielummin Que Pasaan brunssille, se oli ihan hitsin hyvä! Ei oo vielä mitään näköpiirissä, mutta saas nyt nähä jos jotain ilmenee. Kuvioista riippumatta törmäillään ainakin ja eiköhän sitä kivaakin siinä ohessa vois harjoittaa :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>