keskiviikko 6. lokakuuta 2010En ollut alasti

Jonkinmoinen asukokonaisuus löytyi päältäni myös viime sunnuntaina (kyseessä sama brunssinen päivä, jota kaksi edellistä postausta käsittelee):


Valkoista, ruskeaa, beigeä ja oranssia. Ihan kiva! sanoisinko. Paita ilmeisesti äidin vanha, vyö kaiketi serkun, hame väsätty poikaystävän housuista ja hyvän ystävän rinkuloista. Kengät sentään itse hankitut: Kouvolan kirpparilta.Mitenhän tätä lookkia voisi luonnehtia? Mieleeni ei juolahda ensimmäistäkään adjektiivia. Mikäs tyyli se tämä on? Reikäinen? Olisi muuten seesteinen ja rauhallinen, mutta räikeän väriset sukkahousut ja jännittävät muovirinkulat rikkovat pehmeyden. Ajatuksia?Janina Frostell -aurinkolasit (jeejee) ja Berliner Weiße grün. Mistä huivi? Olen käyttänyt sitä paljon lähiaikoina, sillä kaikki luottohuivini ovat kadonneet aina vuoden sisään hankinnasta :(

Mukana menossa myös ihastuttavat lapaset, jotka ovat viipurilaista syntyperää ja kesäinen nimipäivälahja isältä.
English: My look for Sunday (yes that bruncy day that has been mentioned in two previous posts).

10 kommenttia :

 1. Alaosaahan vois luonnehtia termillä mod, mut toi paita on sit jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 2. Voi ei tadian olla nolo, mutten tiiä mitä tarkoittaa mod?

  VastaaPoista
 3. Kyseessä on muun muassa twiggyn edustama tyylisuunta/nuorisokulttuuri 60-luvulla: http://fi.wikipedia.org/wiki/Mod_(nuorisokulttuuri)

  VastaaPoista
 4. Paita ei ainakaan ole äidin vanha. Ellei äitisi sitten vienyt sitä kouvolan kylähulluun, mistä Minä se on ostin!

  VastaaPoista
 5. ish: Eikun oon ehkä tästä joskus kuullutkin, mutten täysin osaa tyyliä tunnistaa

  Kapsu: Etkös siä löytäny sen meidän vintiltä silloin yks kesä penkojaisissa ja koitit myöhemmin myydä kirppiksellä ja sitten miä nappasin sen kun ei menny kaupaksi?

  VastaaPoista
 6. Mulle tuli ekana mieleen sana funky. Sellainen 70-luvun (?) fiilis tuossa on :)

  VastaaPoista
 7. Ööö... uutta tietoa mulle. En muista, että näin olisi käynyt. MUTTA taitaa ollakin niin, että se on alunperin Maggiksen poistoista??!!!
  Maggis, Anne... KENEN SE ON?!!!

  VastaaPoista
 8. Maiju: No joo! Funky sanaa voisin itsekin käyttää, etenkin kun aurinkolasit on päässä. Jotain hämäävää siinä kuitenkin on yläosan kohdalla.

  Kapsu: Siis mäkin ajattelin että se on sun poistoista, mutta sitten äiti täällä viime vierailullaan tokaisi, että onkos tuo hänen vanha paita. Sitten palat loksahteli kohdilleen ja tuli mieleen se kesäinen reissu Keltsulle kun minä poljin ja sinä ajoit mopolla ja katteltiin vintin vaatteita ja otin käyttöön mm. ne harmaat techno-fusion-housut ja sä taisit poimia tuon paidan.

  VastaaPoista
 9. Hmm... mulla on sellanen mielikuva, että se olisi maggiksen poistoista. Voimme kai vain arvailla...

  VastaaPoista
 10. En oo miäkään siis 100 % varma. Ehkä joku päivä saamme kuulla totuuden!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>