lauantai 9. lokakuuta 2010Diamonds are boring

Koruhankintoja ja ihania lahjoja
Guru 3 euroa. Koru, jonka nähdessäni minun oli yksinkertaisesti pakko ostaa se päälleni. Aion käyttää sitä ranteessa noin kaksinkerroin, mutta voihan sitä pitää myös päässä tai kaulalla.Kaulakoru 3 euroa ARENA-kirpparilta. Sama kävi tämän kanssa. Aika harvoin kuitenkaan tulee vastaan sellaisia koruja, jotka ihan tosissaan haluaisi omistaa. Eikä hintakaan ollut paha kun sain tinkaistua vitosesta pari euroa pois.Sukkahousut, lahja. Sukkahousutilanne alkaa olla aika huono, riekaleinen. Ja missä vaiheessa H&M:nkin sukkahousujen hinnat ovat kivunneet kympin pahemmalle puolelle? Mitään järkeä maksaa niin paljon, kun ne kuitenkin tuhoutuvat alta aika yksikön. Nämä kivanväriset löytyi New Yorkerista vähän huokeampaan hintaan.Marimekon esiliina, lahja. Kuinka huippua! Mulla ei ollutkaan esiliinaa ja tämä on tosi kivan värinen ja -kuosinen. Mahtavaa, tattis! :)


Translation: My new lovely accessories. First two I bought with 3 euros from Guru and Arena-fleamarket. Two last ones are gifts and that last one is a cool apron from Finnish brand Marimekko. Great gift - I didn't have an apron yet :)

2 kommenttia :

  1. Tuossa käsikorussa on kyllä mielenkiintoisin toteutus, jonka olen nähnyt aikoihin..Ei ihme, että halusit sen ranteeseen :)

    VastaaPoista
  2. Hauska kuulla, en itse osaa ajatella sillä tavalla (kun ei ole kokemusta korujen tekemisestä) :) Niin se vaan kuin itsestään soljahti ranteeseeni eikä mitään ollut enää tehtävissä :D

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>