maanantai 18. lokakuuta 2010Asuäänestys 5/2010 Tulokset


1. Paljain Jaloin - 12 ääntä
(26%)


Lieneekö voiton avaimena ollut muhkea nuttura tai kenties kengättömyys, yhtä kaikki, mukavasti voitettu! Tämä asu tuntui oikein omalta, ja saa haikailemaan kesää ja mullan tuoksua.jaettu 2. B&W Roiske ja Kultturelli Kanttarelli - molemmat 11 ääntä (23%)


B&W Roiske erottui varmasti tässä köörissä mukavasti edukseen. Ja edustaahan tuo jossain määrin coolia katumuotia? Rento mutta yllättävän näyttävä. Ehkä kuitenkin kuvastaa enemmän housujen aikaista minääni, jolloin piti olla vähän rok.

Kanttarelli taasen yllätti sikäli, että mielestäni asussa jokin mättää. Ehkä vääränlainen vyö? Näytän turvonneelta (mitä kyllä eittämättä toisinaan olenkin) ja jotenkin tukkakin näyttää pliisulta. Vai onkos sittenkin niin että tämän toisen sijan lunastaa nuo kengät, jotka sopivasti komeilevat molemmissa asuissa??4. Gepardi - 8 ääntä (17%)


Tämä oli kyllä yllättävän kiva ja tyylikäs asu viileneviin kesäiltoihin. Tukkakin oli oikeastaan aika hauska (ja sopii legginseihin), vaikka välivaihe olikin matkalla vihreään.jaettu 5. Roskis Hippi ja Viherrys - molemmat 6 ääntä (13%)


Molemmat taitavat edustaa nimenomaa sitä "ihan kiva"-sarjaa. Heh, ja taas muten samat kengät! Tuollaiset bootcut-lahkeet taitavat vaan olla auttamattomasti out of fashion tänä legginsien aikakautena. Wetlookit ja saapikkaat paidan kaveriksi, niin olisi vetävämpi.

Viherryksessä taasen taitaa tuo alaosa olla turhan raskas. Valkoinen ja vihreä on kuitenkin ihastuttavan raikas yhdistelmä. Ainakin sukat pois ottaisin.7. Liitua ja Keltaista - 5 ääntä (10%)


Jostain syystä tykkäsin tästä ja viihdyin siinä. Aerobic-kengätkään eivät niinkään häiritse, mutta ehkä toppi ja kauluspaitakin saisi ulottua vähän alemmas. Pitkän selän kirous. Eihän tämä missään tapauksessa mikään ihmeellinen asu olisikaan, mukava vaan ja 5 ääntä onkin ihan mukava saalis.8. Kaksinaamaisuus - 4 ääntä (8%)


Edellisten äänestysten perusteella olisin odottanut tälle enemmän ääniä. Vaan ehkäpä muistattekin tästä asusta päivitetyn ja kivemman version, ja odottelette sen ilmestymistä äänestykseen? Ei ole kuvakaan kummoinen, ehkä 4 ääntä on ihan ansioiden mukaan.9. Koukeroissa - 3 ääntä (6%)


Jep ihan hyvä yritys. Ei nyt vaan iskenyt, vaikka koukerokuosit ihan kivasti sopivatkin yhteen.10. Jamaica - 1 ääni (2%)


Myönnettäköön, että tämä on himpun verran outo. Paita, sukkikset ja kengät ovat eri sarjaa kuin hame, kaulakoru ja pää. No, niin käy joskus. Jos ei rohkeasti kokeile, ei tule niitä iloisia yllätyksiäkään vastaan.


Hei, oma suosikki voitti! Muutenkaan ei suuria valittamisen tahi moittimisen aiheita löydy. Mitäs mieltä olette tuloksista? Menikö oikein?


Thanks for voting! :) What is your opinion on the results? The winner was my favourite, too.

4 kommenttia :

 1. Ehdottomasti paljain jaloin!

  VastaaPoista
 2. Tällä kertaa olen minäkin enimmistön kanssa samaa mieltä :) Jess!

  VastaaPoista
 3. En yhtään muista mitä näistä äänestin :O

  VastaaPoista
 4. Hehheh :D

  Just tajusin että mulla on jäänyt yks asuäänestys välistä, no se tulkoon sitten seuraavaksi, heh

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>