tiistai 12. lokakuuta 2010Alise says ´Om nom nom´ while eating....

Viitaten tähän kissaan. Meikäläisen makuaisteja on hipelöity lähiaikoina monestakin eri tahdosta:

1. Herkkunyytit


Suoraan pakasteastaasta. Pakkauksessa neljää eri sorttia: tuorejuusto-ruohosipuli, pueblo (maissi, chili, porkkana), tomaatti-mozzarella ja pinaatti-ricotta. Oli oikein kivoja naposteltavia. Sopisivat vaikka pikkujouluihin erinomaisesti joulutorttujen tilalle.


2. Lohileipä deluxe


Paahdoin ruispalan, levitin sen päälle margariinia ja sini-valkohomejuustoa. Mukavasti herkullista lohta ja rucolaa. Olipa hirmu hyvää!


3. Thai


Thaikkua pääsin taas syömään yksi päivä. En voinut olla valitsematta muuta kuin perinteisen chicken red curryn, mikä oli kyllä hyvää kuten aina, mutta samalla tein päätöksen, että ensi kerralla jotain muuta. Thai-ihmiset, suosituksia otetaan innolla (ja ilolla) vastaan! Tykkään tulisesta ja maukkaasta, niin ja tietysti kookosmaidosta, mutta ehkä siitä voisin luopua, vastaanottaakseni uusia makuelämyksiä.


4. Juhla-ateria kotona


Tällainen huikea ateria kannettiin nenän eteen työvuoron päätteeksi ihan meillä kotona. Mieletön pihvi, maukkaat lohkoperunat ja herkkusalaatti. Lisäksi söin ihan innoissani höyrytettyä parsakaalia, vaikken sen erityisesmmin ole kyseisestä kasviksesta koskaan piitannut. Oli vaan niin hyvää kun oli päällä oli hieman margariinia ja kylkeen rouhi vielä hitusesti merisuolaa (eli varmaan suolainen voi ajaisi saman asian). Nam!Jälkkäriksi viinirypäleitä, viiniä, hyvää seuraa ja korttipelejä.Mitäs teille tulee tästä nimestä mieleen?


Translation: I like food. A lot. Good food! And here are some :) I still like thai food, but lately I realized I always eat the same red chicken curry thing. It's just so good, but I want to try something new! Any suggestions? I like spicy thai dishes.

4 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>