perjantai 24. syyskuuta 2010Voi Berliinini!

Olet niin hauska!


Pari päivää on ollut tosi lämmintä - tuntunut ihan keväältä. Kaikennäköistä on tullut tehtyä:Kävin kielikoulussa tekemässä tasotestin, joka oli naurettavan helppo. Nyt pitää vain toivoa, etten joudu liian vaikeaan ryhmään, jossa keskustellaan vain poliittisista asioista, joista en tiedä mitään suomeksikaan.

On tullut myös aika lailla liikuttua. Julkisten lisäksi olen käyttänyt jalkojani. Tahdon polkupyörän!Suunnittelupalaverikin on pidetty koskien huomista Itävallan keikkaa. Olen aika innoissani. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Tulee varmasti huippua! Myös eka matka kyseiseen valtioon! Vaikka kyse onkin vain yhdestä yöstä, silti aika jännää.. :)


Suomalainen lehti. Hauska sattuma.Viiniä on tullut lipitettyä ihan kiitettävästi, kun se on vaan niin hyvää! Ja koska alkuviikko oli koleahko.Tein salaatin johon tuli jäävuorisalaattia, sinihomejuustoa, tummia viinirypäleitä, päärynää, saksanpähkinää, balsamicoa ja kylpäpuristettua rypsiöljä, ripaus pippuria ja merisuolaa. Kaunis ajatus, mutta saksanpähkinät oli tosi dominoivia, ja mieluiten olisin syönyt juustot ja rypäleet sellaisenaan viinin kanssa.Ostin sen koska se oli tarjouksessa. Maksoi alle 2 euroa ja aika mukavasti silmänympärysihoa rentouttaa. Lupaa päänsärynkin poistaa.Haluan oppia tekemään thai-ruokaa, joten kävin asia-kaupassa ostoksilla. Punaisen currytahnan omistamisesta olenkin haaveillut jo jonkin aikaa. Lisäksi mukaan tarttui maustesekoitus ja kookosmaitoa. Ilmeisesti pitäisi ainakin hankkia vielä kalakastiketta ja palmusokeria, että pääsee alkuun.Itsetehtyä thaikkua päästiinkin jo maistelemaan Katrilla ja Janilla äskettäin. Namnam!Oli myös Johannan synttärit. Tosi hauska ilta päättyi Rosi's-klubille tanssin pyörteisiin. Tuli kivaa musaa kuten Phoenixia ja mm. Leipää-biisi (Hot Chip - Over and over).Mulla oli alunteinkin jalat ihan hiertymillä ja rakoilla paljosta kävelystä väärillä kengillä. Piti siis kieputella laastaria ympäriinsä ja myös koittaa sisäisesti lievittää kipua lambruscolla. Oltiin jo lähdetty pois klubilta kun muistin unohtaneeni vesipulloni läheiseen puskaan. Lähdin sitä sitten juoksien hakemaan ja kaaduin! Siis todella pitkästä aikaa! Oli tosi jännä tunne olla hetki siinä maassa mahallaan. Joko oli joku kynnys jäänyt huomaamatta tai sitten liukastuin koiranpaskaan. Saldo: pelkkiä pintanaarmuja ja mustelmia, mutta kipeää tekee. Polvet on ihan ruhjeilla, eikä oikein kykene liikkumaan. Oikeasta kämmenestä lähti sen verran kivasti nahkat, ettei mistään tule oikein mitään. Tämänkin teksin kirjoitus on suuri saavutus. Lisäksi olin jotenkin onnistunut saamaan katupölyä vatsaani topin alle, sekä kylkeenkin vähän naarmua. Niin ja sitä paskaa löytyi sitten nahkahameesta. No, ei onneksi käynyt pahemmin. Oli jännä kokemus, koska en ole tuolla tavalla kaatunut kyllä miesmuistiin. Joskus pienenä kasvupyrähdyksen aikana kun ei ollut vielä sinut raajojensa kanssa ja jalat meni juostessa solmuun? Nyt pitää vaan toivoa, että pystyn huomenillalla edes jotenkin liikkumaan lavalla. Aika luottavaisin mielin olen kuitenkin - kyllä sitä aina sen tunnin pystyy tanssimaan show'n tähden. Toivotaan kuitenkin että kaikki kivut katoaisivat yön aikana! Puspus!


Translation: I love you Berlin, because you're so funny! We've had a couple of sunny warm days. I've been doing lots:
- Taken a German test in language school (it was really easy, I hope they don't put me in a too difficult curse).
- Walking and moving, drinking wine, making and eating salad...
- Eaten home-made thai-food and also visited an asia-market to get some thai-kitchen stuff for myself as well.
- Celebrating Johanna's birthday - dancing a lot!
- Fallen down. Now I have some nice bruises and scratches all over, but nothing serious. I think I slipped in dog shit. Funny in a way.

7 kommenttia :

 1. No nyt ymmärtää ruhjeet. Mutta kuulepas sperm-pipeline; mitäs sinä Itävallassa?

  VastaaPoista
 2. hehehihii! samat sanat ku yllä. lisäyksenä vielä että hassu tapaus tuo koirankakka :ddd

  VastaaPoista
 3. Olen osa yhden bändin live-show'ta. Jotkut festarit kyseessä ja tanssia tarttis.

  VastaaPoista
 4. Mäki kaaduin viikko sitten, käteen tuli sellanen kuoppa, että on vieläkin paksu arpikudos päällä .Sattu niin vitusti. Olin kuulemma vaan sanonut "okei" kun olin kaatunut xD

  VastaaPoista
 5. Oivoi ja heh! Muakin oikeestaan vaan nauratti. Huvitti kun en ollu kaatunu niin pitkään aikaan. No, seuraavana päivänä ei sitte enää hirveesti hymyilyttäny..

  VastaaPoista
 6. Ahahahaa!! Ei äiti voi kutsua tytärtään sperm pipelineksi! Ootte hassua porukkaa.
  Hyvää keikkaa Alsie!

  VastaaPoista
 7. Niinhön tuo taitaa olla. Keikka meni hyvin ja hauskaa oli!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>