lauantai 18. syyskuuta 2010Tonight, tonight

Niin ja Winner takes it all!

Tänä iltana minut voi bongata jostain about tämän näköisenä:


Saanko esitellä: uusi tyylini!

No oikeasti, ollaan menossa tupareihin, joiden teemana on "vanhanaikainen tulevaisuus". Tuollaiseen asuun päädyin pienoisen sovittelu ja päänravinta -tuokion jälkeen. Meikistä on tarkoitus tehdä jotenkin jännittävä myöskin. Bile ja meikki -raportteja luvassa siis!


Asukokonaisuuden löydettyäni puin kuitenkin päälleni jotain vähän mukavampaa ja neutraalimpaa. Yllättäen löytyi uusi mukava oloasu:

Tässä on muuten samalla myös vastavärien seuraava osa: violetti+keltainen. No ei oikeasti, koitan siihen satsata enemmän :)

Taidan olla vähän juksailevalla tuulella. Seuraava tarina on kuitenkin tosi:

Sinä iltana pelailtiin pelejä ja olin voittaja! Elämäni aikana olen tottunut voittamaan ihan mukavalla prosentilla, mutta lähiaikoina en oikein ole päässyt nauttimaan tunteesta! En varmaan ollut voittanut mitään vuoteen. Syynä toki myös se, että pelataan useasti pelejä, joissa on vain häviäjä.

Kuitenkin, voitin ensin lupauksen!


Ja sitten El Granden!


El Granden voittaminen oli todella merkittävä juttu, sillä taso oli kova (vaikka pojat välillä keskittyivätkin osoittelemaan kartasta missä sitä on tullut käytyä).


Voittajan on helppo hymyillä.Translation: This is my new style! Just kidding, we're going to a housewarming party that has a theme "old fashioned future". I will also put on some fancy make-up. Stay tuned for my final look and party report. Couple of days ago we played some games and I won twice! I haven't won anything for a long time (also because we mostly play games where there's only loser) and I must say: it feels so good!

2 kommenttia :

  1. Hei kivan näköinen naamiaisasu! Voin jo kuvitella, miten extreme-meikki kruunaa kaiken :D siitä kuvia odotellessa ;)

    VastaaPoista
  2. Meikistä ei sitten niin jännittävä tullutkaan, mutta look sai paljon kehuja kyllä. Kuvia tulee pian :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>