keskiviikko 8. syyskuuta 2010Sunnuntaikävelyllä

Sunnuntaista kehkeytyi varsin ihana ja rento päivä. Kiireettömän heräämisen jälkeen otin pehmeän vaahtokylvyn, jonka jälkeen pukeuduin, nautin aamiaisen ja hyppäsin metroon.

Treffasin Kapsun, Janin ja Johannan Boxhagenerplatzin kirppiksellä. Ilma oli ihanan aurinkoinen.

Photo: Kapsu

Auringoinpaisteessa tuntui melkeinpä keväiseltä. Varjossa sen sijaan alkoi heti viluttaa ja takki oli hyvä pitää päällä.


Parasta tällä kirpparilla on leppoisa tunnelma. Itse olen vähän huono kyselemään hintoja - sen kerran kun jotain tiedustelen, on tavara liian kallis budjetilleni. Sovitin oranssia kivaa nahkaista kukkasormusta, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Olisi maksanut 5 euroa, enkä kuitenkaan osaa käyttää sormuksia.


Jatkattiin matkaa kohti kävelymatkan päässä sijaitsevaa Cassiopeiaa ja sen edustalla pidettävää RAW-kirpparia.

Vaikka kirppis onkin pieni, on se tunnelmaltaan mielestäni vielä mukavampi kuin Boxhagenerplatzin. Arvioisin että myös yleisesti halvempi. Ostin pari virkkuukoukkua, ison ja pienen yhteishintaan 1,5 euroa.

Ilma oli kaunis, joten jatkettiin vielä kävelyä.


Niin tykkään tuosta Berliinin osasta - etenkin sunnuntaina auringonvalossa!


Olisi ollut tuoli tarjolla, mutta jäi kuitenkin kadulle. Mikon kanssa löydettiin vajaa kolme vuotta sitten samoilta kulmilta pari hyvää joustinpatjaa, sininen pehmustettu tuoli sekä lipasto telkkarin alle (kaikki eri reissuilla). Berliinissä on tapana jättää ylimääräiset tavarat muuton yhteydessä kadulle lojumaan. Kyllä ne siitä sitten joku halukas poimii itselleen :)

Johanna halusi näyttää meille vielä Kaufbar-kuppilan, jossa kaikki on ostettavissa huonekaluja myöten.


Huomatkaa nimen kaksoismerkitys: Kaufbar = ostettavissa Kauf-bar = ostobaari. Olihan siellä pöytiä ja tuoleja ja huumaavaa kakuntuoksu. Muutoin oletin paikan olevan kotoisampi, esim. värikkäät seinät olisivat tuoneet lämpöä.Johannan piti lähteä kotiapäin, mutta saimme kuitenkin vielä vinkin: ihmisillä on tapana kokoontua läheiselle sillalle katsomaan auringonlaskua. Käytiin siis kiskalta hakemassa bisset ja tepasteltiin vielä sillalle.
Siellä olikin jo jonkin verran porukkaa. Hauska tapa :)Hetken siinä istuksittiin, kunnes oli aika lähteä meille päin tekemään töitä. Luonnollisesti noukittiin dönerit ja falafelit matkalta mukaan.


Summary: It was a nice Sunday! After a relaxing bath and slow breakfast I travelled to Boxhagenerplatz flea market where I met Katri, Jani and Johanna. We where walking around in sunshine and also checked out RAW Flohmarkt at Cassiopeia. Johanna also showed us a bar called Kaufbar, where everything is for sale. We also heard that in the evening before sunset people gather to the bridge between Warschauerstrasse and Ostkreuz. So we bought beers and went there also. Funny nice habit :)

3 kommenttia :

  1. Hih, identtinen kuva tosiaan ja tuosta pihasta myös aika sama :) Oli kyllä leppoisa tunnelma tuolla RAWssa, mutta mulla on kyllä samaa vikaa, että en jaksa kysellä hintoja ja jää sitten kiinnostavatkin jutut ostamatta. Plus ahistaa tutkia niitä esillä olevia tuotteita, kun myyjät tuijottaa ja seuraa joka liikettä :D Tai siltä se ainakin tuntuu.

    VastaaPoista
  2. Tuttu tunne :) No, säästyypähän ainakin rahat!

    VastaaPoista
  3. Mooooi, heitin sulle Awardin! Oot näköjään saanu jo ainakin kaksi, koska toi Leenakin anto sulle tän! :D Mut käys kurkkimassa.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>