perjantai 10. syyskuuta 2010Pötkökäsi-PrimadonnaEilen iski pimautus-himo, joten maalasinpa sitten taulun!


Olohuoneen vihreä daami on jo jonkin aikaa ollut kaveria vailla. Keväällä tuli tehtyä suunnitelmat pariin uuteen tauluun, joista nyt sain vihdoin ensimmäisen toteutetuksi.


Kaipa aloittaminen on ollut hankalaa, kun ei ole ollut sopivaa maalauspohjaa. No, nyt sitten näppäränä tyttönä leikkasin isosta pahvista oikeanmuotoisen pohjan, jonka päällystin tapetilla (väärinpäin ja erikeepperiä väliin). Tuli hieno tekstuurikin. Oikea puoli olisi ollut liian kuviollinen.
Ihan peiteväreillä taisin edetä, vaikka esillä oli myös akryylit ja mustetta.Photo: MikkoOlin suunnitellut suurta hulmuavaa mustaa tukkaa, joka koukertelisi taulun ympäri, mutta tein nuo mustat kiekurat käsiin ja kengistäkin tuli tuollaiset, joten samankaltainen tukka olisi ollut liikaa. Hetken harmittelin, että olin edes jättänyt taustaa maalamatta tuosta pään yläpuolelta - kalju olisi voinut olla ihan jees!Tai miten ois Mikon vanha tukka? - No ei nyt sentään... Mikosta puheen ollen, olohuoneessa joku oli muuntautumassa ihmissudeksi:Päädyin sitten tällaiseen hiustyyliin:
Päätin tehdä taulun siltä istumalta valmiiksi. Hetken aikaa tuijottelin ja tein pieniä muutoksia, kunnes mikään ei enää pahasti ärsyttänyt. Oon vähän sellainen fiilismaalaaja, etten hirveän montaa päivää jaksa fiilata. Tähän meni pari-kolme tuntia varmaan.


Translation: The green lady in our living room was feeling lonely so I painted her a friend yesterday.


5 kommenttia :

 1. oij oot saanu aikaseks maalata! hieno :) mullekii kelpais tollain parivaljakko seinälle!

  VastaaPoista
 2. No juu! Vihdoinkin! Jospa se kolmas osa sitten valmistuis parin vuoden päästä :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Nyt tekis mieli maalaamaan..

  VastaaPoista
 4. Leena: Kiitos :) Ei muuta kun sivellin käteen! Maalaaminen on mukavan terapeuttistakin.

  Eveliina: Koitin käyttää samaa sävymaailmaa kuin edellisessä työssä ja ihan kivasti onnistuin, näyttävät hyviltä vierekkäin :) Kivoilla sävyillä on kyllä kiva maalatakin :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>