torstai 16. syyskuuta 2010Little things that have made me happy lately

Paljon kivoja juttuja tapahtunut lähiaikoina. Eipä mun ilostuttamiseen välttämättä paljoa tarvitakaan, mutta hymyn on tuonut huulille mm. seuraavat:

1. Helpotus

Apu ei aina tule isossa paketissa. Yksi päivä töitä tehdessä niskat menivät totaalijumiin - vihloi koko selkärenkaa. Onneksi oli käden ulottuvilla sormenpäänkokoinen purkki Katrin intiasta tuomaa apinabalsamia. Sitä hieroin niskaan, niin jo pystyi saman tien taas jotenkin päin olemaan.


2. Lempisuklaa

Toffeeta ja kokonaisia pähkinöitä - vähintään lemppari-Milka!


3. Salaatti

Luonnollisena jatkumona suklaalle... :) Suikaloin puolikkaan jäävuorisalaatin ja sekoitin siihen yrttisen salaatti-fixin. (Eli siis sellainen pieni maustepussi, johon sekoitetaan 3 rkl vettä ja 3 rkl öljyä. Käytin kylmäpuristettua rypsiöljyä). Lisäksi puoli purkkia raejuustoa, puoli purkkia maissia, kivasti mustia oliiveja, purkki tonnikalaa, vähän goudaa kuutioina sekä mozzarellaa. Seuraksi sopi valkosipulivoi-patonki ja vastustuskykyä parantava jogurttijuoma. Ja olipahan muuten hyvä tonnikala-salaatti! :)


4. Ahkeruus


Eikä edes oma ahkeruus vaan toisten! Sitä on ilo katsella :) Katsokaahan kuinka komean tason Mikko rakensi meille olkkariin jämäpuusta - näppärä poika! (Alemmassa kuvassa vasta yksi kerros maalia.)


5. Viihdekeskus

Mikko sai Katrin vanhan koneen, joten nyt on yksi kone pysyvästi olohuoneessa. Tähän asti on tullut pelattua Wormsia (Björniltä löytyi ylimääräinen langaton näppis+hiiri), laulettua karaokea yksi kokonainen päivä (Youtubesta löytyy yllättävän hyvin karaokevideoita ja Mikko löysi uuden mikkipiuhan ensisen rätisevät tilalle!) ja tietysti tullut katseltua leffoja jne.


6. Pöytätila

Mikko asensi keittiöön kauan vinkumani hyllyn muro-ja myslipaketeille, jotka ovat lojuneet pöydillä tilaa viemässä. Kämpästä löytyy nimittäin kaksi myslin suur-pupeltajaa. Kuvassa vain toisen heistä paketit..!


7. Lisätilaa vaatteille!Pari vuotta on kellarissa lojunut palasina tuo ex-kämppiksen vaatekaappi. Yksi päivä Mikko otti tehtäväkseen sen kasaamisen ja korjaamisen (pari putkea oli poikki). Ei kuulemma mennyt ihan niin kuin piti mutta noin siitä tuli just sopivan napakka. Enää pitäisi päällystää se joillain kivoilla kankailla.

8. Kynsi-oivallus

Tajusin että mun on ihan turha lakkailla kummemmin kynsiä, kun ne kuitenkin kuluu saman tien jos päätän maalata tai edes tiskata. Jotenkin huolitellut värittömät kynnet sopiikin mulle. Niitä voi kuitenkin koristaa kivoilla tarroilla tai sabluuna-kuvioilla. Kaikki drospasta 1-2 euroa.


9. Tunnustus


Dear Sigmund -blogin Niina ojensi minulle tämän Beautiful Blogger -palkinnon sanoin: "Ensimmäisiä blogeja, joita itse aloin lukea. Ihania kuvia ja päivityksiä elämästä ja pienistä asioista mielenkiintoisella tavalla. Alisella on värikäs tyyli, jota on mukava seurailla."

Oon tosi yllättynyt ja iloinen näistä tunnustuksista. Ja on se myös todella ihmeellistä kuinka joku on alkanut tuosta vaan seuraamaan mun blogia, joka ei edes ole mikään suosittu :)


10. Sarjat palaavat!

True Blood
loppui aivan liian aikaisin, mutta onneksi on kaikkea muuta kivaa luvassa: Eilen katson pitkästä aikaa Gossip Girlin! Ensi viikolla jatkuu How I met yor mother, Glee, Modern Family, 30 Rock ja Big Bang Theory :)Translation: I've been smiling because (of)...
  1. Monkey salve that Katri brought form India eased the horrible pain in my neck.
  2. Eating one of my favourite chockolates: Whole nuts and toffee by Milka.
  3. Salad (after chockolate ;)) I made a tasty tuna salad with corn, black olives, mozzarella, gouda and cottage cheese.
  4. Mikko has been hardworking and dexterous: he made an amazingly nice table in our living room.
  5. Now that we have a computer in the living room we have there everything! I spent one day just singing karaoke :D
  6. We also have more table space in the kitchen since Mikko built a little shelf for müsli boxes.
  7. Also more space for clothes! Wonderful! That blue closet used to belong to one of our ex-roommates. It was broken but Mikko fixed it!
  8. Realizing my nail-style: plain and pretty nails with some nice stickers.
  9. I got another award! This one from Niina. I'm very happy yet surprised!
  10. All the great series are continuing with new episodes! Hooray!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>