tiistai 21. syyskuuta 2010Barbarella Psychedella & Co.

Avataanpas tämä postaus tällaisella jännittävällä kuvalla, ihan vaan koska se oikeastaan sopii teemaan:


Mikko on lähipäivinä kasaillut tietokoneita uusin uskoihin, ja pääsinpä minäkin vähän jeesaamaan poistamalla prosessorin tuulettimesta pölyt ja prossusta vanhaksi menneen piitahnan (pinseteillä, vanupuikoilla ja alkoholilla - tarkkaa puuhaa nimittäin). Onpas pätevä olo kun terminologiakin hallussa. No, ei ole kuitenkaan tarkoitus jatkaa tätä aihetta, vaan siirtyä lauantaisiin pippaloihin, joiden teemana oli retrofuturismi.Ruoka ei vielä varsinaisesti liity aiheeseen, muta siinä iltasella heti kun kyettiin, suunnattiin Kapsulle ja Janille aloittelemaa, syömään ja ehostautumaan. Kapsu oli tehnyt lasagnea ihan ite! Ja se oli tosi hyvää.

Kun oltiin vedetty navat täyteen, oli laittautumisen aika. Ensimmäisenä laitoin hiukset ja meikkasin.

Bileissä kaikki kysyivät, miten oon saanut hiukset pysymään noin. No, se on tosi helppoa kun on rastat: ponnari takaraivolle ja siitä sitten takut ylös yhdellä isolla hiuslenkillä kierittäen. Lopuksi kieritin ympärille vielä kultaista paketointinarua ja silotin hiukset jollain ihmeellisellä hiusliimalla ( siis ei tötteröä vaan juuret).

Meikkasin tosi vahvasti, niin ainakin luulin: olin ihan täynnä hilettä ja kaiken maailman hohtoa ja kiiltoa. Eipä vaan kuvissa kummemmin näkynyt. Ilmeisesti ei näkynyt muutenkaan (paitsi pelikuvassa), kun muut ihmettelivät onko naamani muka jo valmis. Päätin sitten tehdä vielä eyelinerilla tällaiset ripset:Niistä tulikin oikeastaan tosi kivat. Vahvistin eyelinerillä myös yläluomen rajausta ja jatkoin sitä kissamaisesti vähän pidemmälle.

Asu pysyi muuten samana, mutta tajusin uikkari-yläosan näyttävän kivemmalta auki.

Koska kyseessä oli ei kenkiä sisälle -bileet, piti laittaa mustat sukat ja sipsuttaa koko ilta varpasiltaan. Juu ;)

Oltiin kyllä aika hyvännäköinen lössi, kun sitten vihdoin oltiin valmiita etenemään kohti kemuja:
Mikko oli väsännyt itselleen sellaisesta hassusta pikku megafonista kaulapannan, joka piti alien-ääntä puhuessa sekä Janille tulevaisuus-rillit:


Näiden takia meidän lähtö siis vähän viivästyi. Mutta ei haittaa :) - kun saavuttiin perille olivat bileet hyvässä vauhdissa.Oli huippua nähdä pitkästä aikaa eräitä ihania ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia. Uusiinkin kivoihin tyyppeihin tuli tutustuttua.

Ja sitä puhuttavaahan riitti! Yhtäkkiä huomattiin vaan että on aamu.Vähän skumppaa juotiin vielä ennen kuin meidän jengi lähti hoippumaan kohti kotia.


Photo: Kapsu


Katrilla on hieno laukku.

Photo: Kapsu

Pidettiin kotimatkalla mm. jumppatuokio. Siis minä vedin, ja sen kyllä tuntee - vieläkin reidet kipeinä! Meinattiin mennä brunssille siitä suoraan, mutta ehkä ihan hyvä että skipattiin. Nukkuakin on hyvä välillä nimittäin :)

Translation: That was quite an party and our goup was quite awesome-looking or what do you think? As said before it was an housewarming party and the theme was old-fashioned future. It was lovely to see our dearest friends after a long time and also to get to know new nice people. We surely had a lot of catching up to do. Suddenly it was morning already :)

4 kommenttia :

 1. Kivan näköinen tuo lopullinen asu ja meikki! Ja hauskat kemut näyttäisi myös olleen. Yleensä jos aamu tulee huomaamatta, on ollut niin kivaa ettei ajan kulua huomaakaan :) ja se on parasta

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) Oli kyllä hyvin hauskaa. En tiedä mihin aikaan saavuttiin paikalle, mutta yhtäkkiä oli aamu. Vaikka se onkin hyvin berliiniläistä tuo aamuun asti kukkuminen niin ei sitä kuitenkaan hirveesti jaksa harrastaa. Sen verran sekaisin menee seuraava päivä, mutta on se toisinaan sen arvoista :)

  VastaaPoista
 3. wau, oottepa työ ollu upeina! :) se vain pakko sanoo ettei toi sinun silmämeikki minust hirveen vahvalt näytä, kulmatki näyttää yllättävän vaaleilt? ehkä kuva ja valotus valehtelee. mutta hyvin sopii kokonaisuutee jokatapauksessa ja onha ne sun normimeikkii nähden astetta tummemmat :>

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Joo, oltiihan myö! Aamusta etenkin :) No mut mun naama oli ihan täys kaikkee tavaraa. Voihan olla että keskityin siihen pohjaan niin että kulmatkin unohtu laittaa? :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>