tiistai 7. syyskuuta 2010Back to Black ja punaviinihöyryissä

Aloittakaamme kevyellä tiedotuksella: Ostin ripsivärin.


Se ei ole hirveän hyvä. No, eipä ollut hintaakaan kuin alle kolme euroa, kuten kaikilla essence-sarjan ripsareilla. Edelliseen punahylsyiseen olin tosi tyytyväinen, mutta tämä ei nyt ihan vakuuttanut vaikka lupasi paljon: tuuheutta, pituutta ja vielä kaarevuuttakin. Ehkei kaikkea vaan voi saada samassa paketissa.

Ennen...
...ja jälkeen:


Ripseni näyttävät oikeastaan nätemmiltä ylemmissä kuvissa ILMAN väriä, ja se on sentään aikamoisesti sanottu...

Ostin myös pari pakettia kestoväriä: mustaa ja suklaanruskeaa.


Sillä olihan tukkani aikamoisen näköinen:


Syksyn tullen tuo tummuus alkaa vaan vedota muhun. Parin Worms-kierroksen jälkeen Mikko suostui värjäämään pötköni. Niistä tuli kivat.


Itse ainakin tykkään, vaikken nyt näytäkään niin hauskalta enää. Kyllä tuo tumma kuitenkin taitaa olla se mun väri. Eipä siinä, vihreä ja vihertävä olivat kivoja kesätukkia.


Perjantai-iltana suunnattiin toiselle puolen kaupunkia Janille ja Kapalle.


Siellä meitä odotti jo iloinen seurue, valkoinen pöytäliina ja herkullinen tuoksu!


Katri halusi kiitokseksi muuttoavusta kokata meille intialaista herkkua: Butter Chickeniä (jos en ihan väärin nimeä muista?)


Oli kyllä tosi namia. Raita oli siinä myös. Ja se aikaisemmin mainitsemani Neton australialainen Cabernet Shiraz kävi tosi hyvin niin ruuan kuin suklaankin kanssa yksiin.


Ilta jatkui punaviinisissä merkeissä. Juteltiin saksaa, enkkua ja suomea ja jossain vaiheessa korttiakin vielä pelattiin. Niin ja mitä olisi valkoinen pöytäliina ilman viinitahroja? Ei mitään! Tosi mahtava ilta oli, kiitos :)

Loppuun tärkeä tiedoitus: Muistakaa äänestää! enää yksi päivä aikaa.


Summary: I bought a cheap mascara from essence. It isn't really good. My lashes almost look better without it! I also dyed my hair back to black :) Ok, Mikko was nice and helped me after I had played Worms with him. On Friday we went to Katri's and Jani's place too eat delicious Butter Chicken, drink red wine, play cards and to have wonderful time! Thank you :)
P.S. Remeber to vote!

3 kommenttia :

  1. mäkin ostin punasta kestoväriä :O. Saa nähä millon uskallan laittaa sen päähän.

    VastaaPoista
  2. Värjäily on mukavaa :) Rohkeesti vaan!

    VastaaPoista
  3. Oot voittanu Beautiful Blogger Award in, tsekkaas mun blogistani ^^

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>