sunnuntai 12. syyskuuta 2010Asuäänestys 4/2010 Tulokset


1. Rento ja Kukkea - 13 ääntä
(32%)


Taaskaan en olisi osannut veikata voittajaa oikein. Mukavaa, että tämä hassunhauska ja värikäs asukokonaisuus kuitenkin veti pisteet kotiin. Tiedä sitten onko tuo kuitenkaan täysin minun tyyliseseni, jotenkin sellainen perustyylikkyys puuttu.


2. Kiillotettu hippi - 11 ääntä
(27%)


Tämäkin omalla tavallaan yllätti. Liekö pisteitä ropissut poikkeavasta asennosta? Sukat on muuten itse asiassa musta-valkoraidalliset. Muuta kommentoitavaa ei oikein ole, paitsi että minunkin mielestäni kelpo asu!


jaettu 3. 07 ja leviävät kädet sekä Alushame-keiju - molemmat 8 ääntä (20%)


Näistä molemmista kyllä tykkään, vaikka ensimmäisessä onkin ilme hassu. Molemmat asut ovat hauskoja, mutta tyylikkäitä ja särtsikkäitä. Eka asu luo vieläpä illuusion hoikkuudesta. Alushame-asu on vaan nerokas!


5. Semmoinen fiini - 7 ääntä
(17%)


Tämä on sellainen neutraalin tyylikäs asu, jossa tuntee itsensä kyllä nätiksi. Ehkä vähän yllätyin ettei sijoittunut paremmin. Nyt varmaan ihan ansioidensa mukaan.


6. Romantikko citypellossa - 5 ääntä (12%)


No jäähän tämäkin vähän valjuksi noiden värikkäiden asujen rinnalla, mutta hauskaa että näinkin monta pistettä tuli. On sen verran perus kiva, etten keksi oikein mitään sanottavaa.


jaettu 7. Perus hippi ja Piirretty paljastus - molemmat 3 ääntä (7%)


Ei taida kommenttiraita-osuus oikein näin päivästä toimia kunnolla, kun en näistäkään keksi mitään sanottavaa. Molemmat hyvin perusletkeitä asuja, ehkä ekassa asussa eri housut olisi toimineet paremmin. Oikeanpuoleisessa sen sijaan on vaan ehkä liikaa kaikkea?


jaettu 9. Kuin kukka paperilla ja Alise Asiallinen - molemmat 2 ääntä (5%)


Ok, ei ole siis asiallinen look mun juttu :D Enpä kyllä ajatellutkaan näiden pärjäävän. Kukka-asu oli muuten kivempi ilman kauluspaitaa, näin muistelisin.


Oma suosikkini taisi olla Alushame-keiju. Mitäs mieltä olette tuloksista? Menikö pisteet oikein?


Thanks for Voting! Please comment. What is your opinion on the results?

2 kommenttia :

  1. Asuäänestysten voittajista en koskaan oikein ole samaa mieltä suuren yleisön kanssa. Onhan voittaja-asu sen näköinen, että olo on varmasti ollut mukava, ei purista ja helppo kävellä. Kelpo arkiasu siis, mutta mielestäni ei voittaja-ainesta. Jaetut kolmannet musta parhaat, ja siksipä niitä äänestinkin.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>