lauantai 11. syyskuuta 2010Älyttömyyksiä, mahtavia juttuja ja valoa!

Torstaina vihdoin sain aikaseksi lähteä käymään kielikoulussa. Kävelin osoitteeseen, joka luki työkkäristä saadussa paperissa. Perillä katselin ympärilleni ja aloin epäillä asiaa, kiersin jopa kulman ympäri ja ei, missään ei näkynyt mitään. Hetken siinä sormi suussa seisoin ja pyörin. Otin valokuvan viereisestä leikkipuistosta ja käännyin takaisinpäin.


Kotona laitoin sähköpostia kouluun ja työkkäriin, että mitäs peliä tämä tällainen on. Koulusta tuli heti postia että valitettavasti on tainnut lappusessa olla virhe: katunumero oli eri. Ilmeisesti kuitenkin olin kävellyt paikan ohi sitä huomaamatta. Aukioloajatkin olivat ihan väärin. Työkkäristä tuli takaisin vaan vittuilua, että lukihan siinä puhelinnumero ja sähköpostiosoite, eikä mitään pahoitteluja harhaan johtamisesta. No, pidensivät kuitenkin mun aikaa ensi viikolle. Maanantaina siis uusi yritys.

Toisena missiona mulla oli käydä etsimässä tiettyä lankaa, jota Tiia oli antanut mulle synttärilahjaksi kerän. Tiesin vain, että jostain dm:n lähellä olevasta sekatavarakaupasta se oli ostettu. No, aloitin mission kävelemällä sisään ensimmäiseen kauppaan ja mitä ihmettä! Samantien törmäsin korilliseen kyseistä lankaa! Uskomatonta mikä tuuri!


Millä todennäköisyydellä voisi halpiskaupasta löytää puoli vuotta sitten myynnissä ollutta tavaraa?? :)

Seuraava yllätys tuli vastaan Drospassa. Jostain syystä katselin hiusvärejä (miksi?). Ja mitä silmäni näkivätkään:


Si Naturelean Color Pulsea, jolla Mikon hiuksiä värjättiin, kunnes tuotetta ei enää löytynyt mistään. Muistelen että Drospassa ei edes ollut tätä merkkiä pari vuotta sitten. Järjetön juttu :)


Lisäksi ostin Alverden selluliitti-vartalogeelin. Mulla on saman sarjan suihkugeeli, tuoksu on ihana: rosmariini-sitruuna. Ja onhan tuo luonnonkosmetiikkaakin, ainakin niin väittää.


Vaikka on ollut kylmät säät, olen välillä syönyt mehujäätä. Sormet ja suuhan siinä jäätyy, mutta kyllä se vaan tekee niin hyvää - etenkin jos on vähän kohmeloinen olo.Hyvää mieltä on tullut hankittua myös chilistä:


Sorruin ostamaan tabascoa, vaikka se onkin vähän hintavaa. Vihreä jalapeno-tabasco on vaan niin mahtavan makuista ja sitä voi laittaa mihin vaan, erityisesti pitsan päälle :p Voisin varmaan kuluttaa purkin päivässä.

Loppuun muutama meidän lamppu (kun nyt jostain syystä tuli yksi päivä kuvattua..).

Tunnelmallinen valaistus on aina ollut mulle tärkeää :)

Translation:
 • On Thursday I finally decided to go to the language school. However, the Arbeitsamt had given me wrong address, so I didn't find anything at my destination.
 • On my way home I did found something: that wool that Tiia bought me half a year ago! I just walked in one of the stores that might have had it and there it was right in front of me. Amazing!
 • In another shop I found that hair dying mousse that Mikko was using until we couldn't find it anywhere. Really anywhere! And now they had it in a shop that didn't have it 2 years ago.. What on Earth!?
 • I've noticed that popsicles are a great help for a little hangover.
 • I've started buying jalapeno-tabasco again and I'm so addicted! I could use that tiny bottle in a day, it's so delicious!
 • Right kind of lighting has always been important for me :)

4 kommenttia :

 1. Tähän väliin pitää kyllä tokasta, et aivan ihania kuvia! Oon itseasiassa alusta asti miettiny et miten oot oikein saanu näin hienoja kuvia aikaan, vaikka eka kamerakii oli melkosen vanha... ehkä se on sit kuvaajasta ja kuvamuokkauksesta kiinni. Tai miun perfektionistisuudesta, ku tuntuu etten hyväksy ITELTÄNI mitään pikkusenkaa heilahtanutta tai kohisevaa kuvaa, ja sit muitten kuvissa en kuitenkaa nää virheinä niitä mitkä miun kuvaamissani kuvissa miellän kuvan pilaaviks tekijöiks.

  Eniten miellytti tuo sateenvarjolamppu-kuva. Edelleen muuten pitää sanoo et älynerokas keksintö laittaa lamppuun roikkumaan sateenvarjo! Muutenkii tosi upee värimaailma teijän huoneessa.
  Viimisessä pallokuvassa on jotai upeeta syvyyttä.

  (Ah miun laaja adjektiivivalikoima... Ärsyttävää ku en osaa kirjottaa lyhyesti ja ytimekkäästi.)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se perfektionistisuus pitänee ihan ekaksi laittaa vähän sivummalle. nimim. sama vika. Eikä tarvi olla huippuvehkeet kun käyttää vaan luovuutta ja sekin voimavara kasvaa tehdessä.

  Itekin tykkään tosta punasesta sateenvarjolampusta, hyvä Mikko! :)

  VastaaPoista
 3. Nii... miulla on kans se vika et pyörin luonnollisuuteen. En yleensä muokkaa ottamiani valokuvia ku tulee tunne et "fuskaan" jos oon muokannu sitä. Mut oon myöhemmin tajunnu, et kuihan moni valokuvaaja(/harrastelija) EI käytä kuvanmuokkausohjelmaa? Niitä ei varmaan kovin montaa ole*. Ehkä pitäis pyrkiä sillä siihen oikeeseen sävyyn edes, koska loppujen lopuks se on vaan kuvaaja ite joka tietää miltä kuvattava kohde on näyttäny luonnossa :)


  (Hitto ku kielteiset lauseet osaa olla vaikeita :D Kai se nyt meni oikein...)

  VastaaPoista
 4. Eiköhän kaikki kuvaajat säädä värejä, kontrastia ja semmosta jälkikäteen. Ei se fuskaamista ole vaan ennemminkin yksi osa digivalokuvausta :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>