torstai 19. elokuuta 2010Why don't you have bananas in your ears?


Loppuviikon missio: Totaalinen parantuminen. Alkaa kurkkukipuilu ja yskiskely pikku hiljaa ärsyttämään ihan toden teolla. Voisinpa myös koittaa ommella jotain. Toissayönä en meinannut saada unta, kun suunnittelin vaan vaatteita mielessäni. Mulla on nyt niin paljon kivoja kankaitakin. Maalaushimokin on valtava! Ihan kiva oikeastaan, että ulkona on koleampaa ja voi hyvillä mielin pysytellä sisätilossa lepäämässä tai vaihtoehtoisesti häärimässä.


Pojat lähtivät kotia päin lauantaina. Sitä ennen ehdittiin tehdä vielä vaikka mitä kivaa:
Yksi arki-ilta sovittiin treffit Ostkreuzin asemalle ja suunnattiin siitä kohti ihanan halpaa Humanusta, jossa Antti ja Siim ystävällisesti tarjosivat meille maittavan illallisen.
Otin possua gorgonzola-kermakastikkeessa ja oli aika tosi herkkua tuo kastike. Salaatit, alkupalat, pitsat ja pastat on tuolla niin naurettavan halpoja, että yleensä tulee otettua pari annosta. Tällä kertaa päädyin kuitenkin tällaiseen vähän kalliimpaan (vähän päälle 5 euroa muistaakseni) annokseen, johon kuitenkin kuului alkusalaattikin.


Tein talista - ei kun siis steariinista - pikkuisen sydämen. Kuuman, kynttilästä valuvan steariinin kanssa on niin kiva leikkiä.

Jälkkäriksi drinksut, kaikki alle 3 euroa. Otin taas mojiton, joka on tuolla etenkin hintaansa nähden tosi hyvä (tällä kertaa ehkä vähän soodaisampi kuin mihin on tottunut, mutta joka tapauksessa nam).


Photo: Siim

Mulla oli seuraavana päivänä töitä, joten piti lähteä siitä kohti kotipetiä, vaikkei kyllä yhtään olisi huvittanut.

Yhtenä päivänä pelattiin El Grandea pitkästä aikaa. Oli oikein kivaa ja kutkuttavaa. Mikko voitti. Damn! Mulla oli kyllä hyvä loppukiri, muttei ihan riittänyt.

Niin, tuossa strategisessa pelissä pitää siis valloittaa Espanjaa. Samalta tekijältä toinen tosi hyvä peli on Powergrid, jossa rakennetaan sähköverkkoja. Tykkään!

Pelattiin tietysti myös Durakia ja Shitheadia.


Antin kanssa käytiin vielä tsekkaamassa Hauptbahnhofin läheisyydessä oleva Tape Klub (jossa Tiian kanssa käytiin talvella "Hevosbileissä".


Tsekkasin netistä että siellä olisi 90s-bileet, mistä innostuinkin aika lailla. Paikan päällä odotti kuitenkin vähän eri ysärit, kuin mitä olin kuvitellut:Ei oikein irronnut multa tuollaisen musan askellus äkkiseltään. Yläkerran pikku tilassa sen sijaan soi sopiva Alise-musa:


Video: Antti

Tiedä tosin tuonkaan ysäriydestä. Aika nopsaan se ilta tai siis yö taas vierähti. Välillä käytiin juoksemassa kaatosateessa (mikä oli ihanaa ja vielä tekemättä tämän kesän to-do-listalla, joskaan ei välttämättä tehnyt hyvää silloin orastavalle flunssalle...), syömässä döneriä, ajelemassa metrolla ja juomassa pullokaljat.

Sateen virkistävän vaikutuksen jäljiltä oli kivempi tanssiakin. Kohta oli paikka aika tyhjänä ja yläkerrassakin laitettiin pillit pussiin kesken hyvän biisin.Näyttää tyhjänä kummallisen pieneltä tuo tila. Ihan hauska ilta oli kyllä. Aika järkyttävän kuuma oli vaan klubilla edelleen vaikka helteet ovatkin hellittäneet. Ehkä ensi kerralla maksan sen kympin sisäänpääsyn tuonne sitten sellaisiin bileisiin, joiden musa varmasti miellytää, eli taas jotkut disco-horse-rhythmstick-bileet pitäisi bongata.
Hassuteltiin bussissa, koska jotkut tyypit katsoivat meitä oudosti. Silloin on parasta vaan ruveta tosi hölmöksi ja kummaksi. Ja katsokaa, näin mä otan pyyhkijän kiinni:Translation: Antti and Siim left last Saturday. Before that we had time to do plenty of fun stuff:
  • Boys offered us dinner at Humanus near Ostbahnhof. Food was tasty and cocktails sweet. Thank you!
  • We played El Grande and card games.
  • We went to check 90s party at Tape Klub with Antti, but it didn't turn out to be what I had imagined. I didn't know any of the songs. They were rap or hiphop or something. Upstairs they played good music (not sure if that was 90s though).
I want to get rid of this stupid flu that makes me tired and lazy. Can't wait to get started with painting and sewing!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>