perjantai 13. elokuuta 2010Syksy syömmessäin

Heippa! Enpä välttynyt minäkään kesäflunssalta. Mikko on yskinyt jo jonkin aikaa. Itselläni vasta kurkkukipuilu menossa. Toivotaan, ettei yhtä pahaksi muutukaan, kun tässä nyt lepäilen - kävin hakemassa saikkua loppuviikoksi. Oli outo reissu sekin. Vakkari-lääkärini oli lomalla, ja ovessa oli vain lappu missä suositeltiin jotain muuta lääkäriä lähistöllä. Osoite ei sanonut mitään, joten ensin piti etsiä bussipysäkki, josta löytyisi kartta. Jokusen tovin karttaa tiirailtuani löysin vihdoin tien ja lähdin kulkemaan sitä kohti. Koska menin kyseiselle lääkärille ekaa kertaa, pyysi vastaanottovirkailija/hoitsu minua samantien mukaansa, mitä vähän ihmettelin kun ei missään aikaisemmin oltu niin tehty. Mitattiin pituus ja paino (tosin kengät ja kaikki vaatteet päällä) sekä verenpaine, ja sitten pääsin odottelemaan nimeni huutamista. Ensimmäinen asia mitä lääkäri kysyi oli "Miten voi olla että asut vastaanotollani?" mihin ei voinut vastata muuta kuin "Wie bitte???", mutta sitten selkeni, että sama heppu jolla on praxis ollut meidän alakerrassa. Määräsi kurkkukipuun jotain tabletteja ja litkuja, joista pulitin yhteensä melkein 20 euroa. Hmm. Aika herkästi määrätty mielestäni.

Tässä kuitenkin tunnelmia vielä heinäkuun vikoilta päiviltä. (Jonkun verran vielä postauksissa kirittävää mulla, mutta kyllä tämä tästä.)Kuvasin tukkaa nyt kun se vielä on jännä. Syksyllä todennäköisesti palaan taas tummaan/mustaan.


Tiistaina lähdettiin iltasella moikkaamaan Suomi-possea Yaam!-klubille.Istuttiin hetki joenrannassa pelaamassa durakia. Sen jälkeen käytiin syömässä döneriä Imbiss Internationalissa Ostbahnhofin takana.

Torstaina oli töihin paluu. Sinä aamuna ilmassa oli hyvinkin syksyinen tuoksu ja fiilis. Vähän tuntui siltä kuin palaisi koulun penkille syksyn kolkutellessa ovella.

Eikö näytäkin syksyiseltä?

Tehokäytössä on ollut ihana mekko, jonka pikkusisko ystävällisesti lahjoitti minulle.


Nii mukavaa materiaalia ja kivan väljä malli, joka ei kuitenkaan näytä miltään muodottamalta säkiltä. Olen tepastellut tässä oikeastaan paljain jaloin tai sandaaleissa, mutta tuona päivänä yhdistin sen oikeisiin kenkiin ja pitkiin sukkiin. Itse asiassa nukuinkin yksi yö tuo mekko päällä. Niin kiva se on!
Vessapaperi [sydän]


Olen kai aina pitänyt lintuja ihan kivoina, mutta lähiaikoina olen joutunut pikkulintujen ahdistelun kohteeksi. Syön lounasta töissä aina ulkona ja siinä on paljon hysteerisesti hyppiviä pikkulintuja, jotka uskaltautuvat välillä pelottavan lähelle.


Onneksi ahdistusta vastapainottaa puhdistavat nenälaastarit, joiden olemassaolosta vieläkin iloitsen. On erityisen kivaa tutkia laastaria käytön jälkeen ja huomata, kuinka paljon paskaa sitä ihossaan on ollutkaan. Samalla hetkessä on jotain nostalgista. Samaa tein nimittäin kymmenen vuotta sitten yhtä innoissani.


Summary:
 • I couldn't avoid summer flu and now I'm on sick leave till the end of the week.
 • I'm still behind with my posts, but I'm getting there :) These pictures are taken in the last days of July.
 • We met Mikko's friends one night, played durak by Spree at YAAM! and ate döner afterwards.
 • When I got back to work after my holiday it felt like going back to school. And it did feel and look like autumn already!
 • My sister gave me the dress she doesn't use and I just like it so much I've even been sleeping in it! :)
 • There's something creepy about little birds that come too close and stare at you.
 • I'm still excited about finding those nose strips again. Using them is so fun and nostalgic!

2 kommenttia :

 1. hei, poistin sun tukan omasta päästäni joskus tossa keväällä. siistit rastat, on! harmi kun juoksin pois ;)

  VastaaPoista
 2. Heipä hei, kiva kuulla että tukka eli uutta elämää näinkin pitkälle. Kiitos :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>