keskiviikko 11. elokuuta 2010Suomikuvaa

Perjantai 23.7.

Haaveenani oli lähteä mato-ongelle. En tosin itse uskalla koskea matoihin tai eläviin kaloihi, mutta onkimassa istuksiminen jossain rauhallisessa paikassa olisi mukavaa.
Äiti (ja Dali) yrittivät ystävällisesti etsiä matoja, mutta sen verran kuiva oli maa, ettei löytynyt valitettavasti madon matoa.Päätettiin kuitenkin lähteä käymään jossain luonnon läheisyydessä: ajettiin Ahvioon.Evääksi Kingis, niin hyvää!
Photo: Anneka


Photo: AnnekaOli jotenki mieltä puhdistava pikku reissu - sopivaa vastapainoa riekkumiselle. Mikäs siellä metsän siimeksessä on kävellessä, kunhan on iho suojattu itikoilta ja tukka verhottu hirvikärpäsiltä!

Iltapalaksi tein tortillapitsoja:

Tortilloja, ketsuppia, pizzamaustetta, chilitonnikalaa, herkkusieniä, maissia, aurajuustoa, punasipulia ja juustoraastetta. Hetki uunissa ja päälle vielä vihreää tabascoa! Ai kun on hyvää!


Summary: I would have wanted to go fishing, but we didn't find any worms, so we just drove to Ahvio to take a little walk in the forest by the water and to drive home through the Finnish countryside. Beautiful and relaxing, isn't it?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>