torstai 12. elokuuta 2010Pidettään sadetta

Viikonloppu 24.-25.7. - Vielä Suomessa

Lauantaina nukuin pitkään! Vain koska halusin, ja pystyin. Jossain vaiheessa yötä Vinci-kissa tuli ikkunasta sisään ja sille piti avata huoneen ovi. Sama toistui aamulla, tosin tällöin kolli päätti liittyä seuraani loikoilemaan.


Viikonlopusta muodostuikin hyvin rauhallinen: Äidin töiden takia perjantainen biletys vaihtuikin luonnon helmassa haahuiluun (edellinen postaus). Lisäksi lauantainen kaljoittelu Antti D:n kanssa peruuntui niin ikää herran työkiireiden takia.Sen sijaan nautittiin rauhallista ja tunnelmallista iltaa sisätiloissa. Ulkona kun oli harmaata, sateista ja kylmä! Laitettiin jopa takkaan tulet, ja lasiin punaviiniä.


Lohi valmistui savustusuunin sijasta ihan tavallisessa uunissa, ja sai seurakseen tartar-kartiketta, perunoita ja auralla täytettyjä jumboherkkusieniä.


Pelattiin Skattergoriesta


Vähän tuli vääntöä mm. siitä mikä on tahmeaa ja mikä ei. Kuuluu pelin henkeen, ja hauskaa oli kyllä, vaikken voittanutkaan.Ennen nukkumaanmenoa soittelin vielä vähän Aleksin Guitar Heroa, kun se on niin kivaa, vaikka siinä voikin tulla ranne kipeäksi.


Photo: Aleksi

Sunnuntai-iltana olikin sitten jo paluulento Berliiniin, kotiin! Päivällä kuvailin vielä vähän porukoiden pihamaata.

...ja tein lounaaksi supernaisen lohisalaatin, jolla kyllä jaksoinkin koko päivän!


Summary: Last days in Finland. On Saturday it was raining and a bit chilly after a long long time! So we stayed in, enjoyed the warmth of fireplace and redwine, played Skattergories, ate salmon and bluecheese mushrooms and before going to bed I wanted to play Guitar Hero. On Sunday the sun was shining again and I took some pictures of my parents' back yard. In the evening I was already on my way back to home, Berlin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>