sunnuntai 22. elokuuta 2010Pari hametta ja viiniä

Olenpa tässä ottanut jo ensimmäiset askeleet kohti uudistunutta ja käyttökelpoista vaatekaapin sisältöä, ja tehnyt muutamia juttuja:


Tiia (joka ei ole päivitellyt vähään aikaan muuten...!) jätti mulle muutamia kivoja kankaita ja mm. tuollaisen ruskean ison ihanan mekon, johon vihdoin sain pujotettua nyörin vyötärölle. Se siitä vain siis puuttui. Mielestäni isot muhkeat helmat jotenkin vaan kuuluvat loppukesään / alkusyksyyn.
Tänään on kuitenkin ollut taas kuuma kesäpäivä, joten siksi päivänkakkara päähän. Muovinen kiva kukkakoriste on peräisin Kapsulta saadun synttärilahjan paketista, jonka roippeet tuli vastaan yksi päivä laatikoita siivotessa. Siinä on kaksi narua, joilla sen voi sitoa tukkaan.


Varsinaiset ompeluprojektit pääsin aloittamaan eilen. Tein maailman helpoimman kietaisuhameen Humanasta löydetystä 3 e pussilakanasta:

Mallina Gurun kietaisuhame, jonka en olisi itsekään uskonut olevan noin simppeli. Vain yksi puoliympyräinen kappale+vyötärönauha. Vyötärölenkit (alkuperäisessä 2 kpl) jätin tekemättä. Napinläven, josta toisen nauhan voi pujottaa, kuitenkin väsäsin.Ihan kivahan siitä tuli, vaikka kangas onkin aavistuksen verran paksumpaa ja jäykempää kuin tuossa mallissa. Ehkä pitää koittaa jotenkin harjata tai muuten käsitellä sitä pehmeämmäksi. Vinkkejä?Neton halpisviinit (alle 2 e pullo) ovat maistuneet. Ihanaa kun ei niillä mitään kummempia nimiäkään ole - riittää että mainitaan rypälelaji, maa ja onko kuivaa vai makeaa. Chileläinen Cabernet Sauvignon on varma valinta ja sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Australialainen on taas syraheineen vähän vahvempiluonteinen, kelpo sekin, vaikkeikaan välttämättä samalla tavalla seurustelujuomana toimi.


Translation: I've taken the first steps towards my renewed garderobe: that lovely brown skirt Tiia left behind (with some lovely fabric) when she returned Finland. Yesterday i made the easiest skirt. As an example I used a garment from Guru. Fabric I used is actually a duvet cover that I found from Humana second-hand store with jut 3 euros. Besides that I've loved Netto's cheap red wines ( under 2 euros a bottle!)

4 kommenttia :

 1. Ihana asu tuo vihreä paita ja pitkä hame. Ja todella kauniit kuvat! Tosi kiva tuli tuosta kietaisumekostakin. En osaa kyllä vinkkejä antaa kankaan pehmentämiseksi - pesukoneeseen monta kertaa ;) Itse täällä olen kangaskaappeja siivoillut, tekis mieli tehdä itselle aivan jotain hullua.- Ja ed. postauksen musiikit myös minun makuuni - ja yleensäkin,joissakin kappaleissa on vaan jotakin, josta tulee niin hyvä olo. Oon joskus miettiny, että vaikka sitä kokoajan tulee ikää lisää,kroppa ja naama kurtistuu, niin sielu on sisällä kuin joku iätön. Hyvä musiikki ja lenkillä rannalla, on epämääräinen olo, iätön, kevyt, aivan kuin irti rutiinista, arjesta. Hyvä näin, että on näitä "pakopaikkoja" :)

  Mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Paljon kiitoksia :) Ihan totta puhut. Mielestähän se on kiinni. Oon aina sanonut etten ikinä suostu luopumaan lapsen tavasta katsoa maailmaa ja iloita pikku jutuista - haluan hassutella spontaanisti, vaikka kuinka aikuistuisin. Aikusuus ei tarkoita vakavuutta kuitenkaan :) Musiikki on kyllä omiaan tuomaan kauniit pienetkin hetket esille ja avustamaan niistä nauttimisessa. Suosittelen tekemään jotain hullua! Vain koska elämässä kuuluukin hassutella :)

  Kiitos kommentista ja hauskaa ja nättiä loppukuuta!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, varsinkin nuo kolme ensimmäistä!

  Voi saisipa suomestakin viinejä alle 2 eurolla :D chileläinen cabernet sauvignon on kyllä takuuvarma :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, itsekin tykkään. Pitkästä aikaa tuli ihan kivoja :)

  Suomessa lähes kaikki on turhan kallista!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>