tiistai 31. elokuuta 2010Morning view

Tänä aamuna ei ole kiire mihikään. Päivästä on tullut kylmä - sisälläkin on kalseaa. Ei tee mieli poistua peiton alta lämmöstä, suojasta.


Ovi on auki ja viileä, raikas ilma täyttää huoneen. Se maistuu syksyltä. Vaikka ulkona näyttääkin tuulevan, iloitsen sinisestä taivaasta, jota koristaa muutama valkoinen pilvenhattara. Saahan syksylläkin olla kirkasta ja aurinkoista. Päätän nauttia peitoin alla -olosta vielä sen verran, että haen pakastimesta vaniljajäätelöä, jonka päälle murustan saksanpähkinää ja lisään vähän karamellisiirappia, vaikka se onkin todella imelän makeaa.
Hetken sängyssä vielä raajoja venyteltyäni ryhdistäydyn ja pitkästä aikaa kaivan meikkini esille. Ajattelen lähteä nauttimaan kirpeästä ilmasta - voisin kävellä dm:ään ostamaan kosmetiikkajuttuja.Jouduin kerran hätätilanteessa ostamaan halvimman mahdollisen puuterin Schleckeristä. Se oli Basicin mosaic-kakkupuuteri. Nyt käytän sitä irtopuuterin sijasta, sillä kallis MAC-meikkivoiteeni on vain entistä tummempi - iholtani kun on viimeisetkin rusketuksen rippeet karisseet. Toisin kuin translucent irtopuuteri, tämä kakku vaalentaa lopputulosta.Silmämeikkini vaihtelee aina. Tänään levitin vaaleankeltaista koko luomelle, sisänurkkaan ja kulmaluulle vaalea ja liikkuvalle luomella hohtavaa vaaleanvihreää. Tein rajaukset ylös ja alas hohtavalla vihreällä, noin 2/3 ulkonurkasta ja ulkonurkan auki jättäen. Ylös ulkonurkkaan ihan ripsien tyveen myös vähän mustaa. Kulmakynästä väriä harjaosaan ja kulmien harjaus. Valkoista meikkikynää alasisäluomelle. Ripsiväriä ylös ja alas. Sipaisu kultaa huuliin ja lopuksi huulirasvaa.Pukeudun ja nautin auringonvalosta joka tunkeutuu keittiöön. Nyt voisin lähteä etenemään, mutta patja keskellä huonetta tuntuu houkuttelevammalta vaihtoehdolta.


Joskus on vaan kiva maata jossain paikassa ja katsella ympärilleen. Etenkin jos ei ole aikasemmin maannut siinä paikassa. Silloin kaikki näyttää vähän erilaiselta kuin aikaisemmin.
Viikonloopuna maattin tuossa keskellä huonetta patjojen päällä ja kuunneltiin musiikkia. Kuulin pitkästä aikaa joitain Don Huonojen biisejä ja jotenkin pääsin kiinni siihen fiilikseen millaista on olla 17-vuotias. Se oli tunnepitoinen hetki! Itkin.En sittenkään uskalla antautua kolean sään armoille. Vielä. Ensi yönä tehtävänämme on vastaanottaa ystäviemme muuttokuorma. Samalla voin nuuhkia Berliinin pimeää syysyötä ja tuntea sen jännitävyyden poskilla ja nenäpäässä.


Summary: This morning I didn't have to hurry anywhere. I stayd in bed late and even ate ice cream there. It's nice to just lay in new spots in familiar places and things start to look different. It's been cold and I haven't been out. Yet. Tonight we're going to receive our friends' belongings after midnight. It's going to be nice to dive in the cold dark autumn night.

6 kommenttia :

 1. Mustakin on kiva katsella tuttua paikkaa uudesta ennen kokeilemattomasta kulmasta. Ennen kun muuttettiin mansionista niin makoilin joka nurkan läpi ja istuin kaikilla rappusilla. Varmuuden vuoksi.
  Onnea yöjumpalle!

  VastaaPoista
 2. Ajattelinkin että siä varmaan tykkäät tehä samoin :) Kiitos. Ihan just lähtään!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! :)

  Tykkään noista ekoista kuvista paljon! Itse en tykkää tarkastella omaa asuontoa ruohonjuuritasolta tai mistään muustakaan, koska silloin yleensä huomaa vaan pölyn määrän nurkissa :D mutta teoriassa kivaa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Sitä pitääkin tuijottaa niin pitkään että näkee sen pölykerroksen läpi ;)

  VastaaPoista
 5. Hei, tulin tutustumiskäynnille katsoon, kuka oli kirjautunut lukijaksi. Täällä on kauniit kuvat ja kiva tunnelma, olet tosi kvuauksellinen. Tykkään sun tyylistä/tyyleistä!

  VastaaPoista
 6. Paljon kiitoksia! :) ja tervetuloa! - Saa poiketa toistekin :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>