perjantai 13. elokuuta 2010Mikon synttärit ja home sweet home!

Maanantai 26.7.2010

Pääsin kuin pääsinkin sunnuntai-iltana kotiin, vaikka kone olikin myöhässä. Ilokseni huomasin, että pomo oli kerrankin ajatellut minua työlistoja laatiessaan, ja seuraava työpäivä olikin vasta torstaina eikä heti seuraavana päivänä. Maanantaina päästiin siis viettämään Mikon synttäreitä, kuten synttäreitä kuuluukin viettää.


Tehtiin hyvää jämäruokaa!

Jääkaapista löytyi fetaa, tomskuja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja herkkusieniä, käytiin ostamassa Netosta jauhelihaa ja lisäksi mössöön laitettiin valkosipulia, sipulia, yrttejä ja hyvin maustettua pastaa ainakin.

Illemmalla saapuivat synttärivieraat. Joukkio Mikon ystäviä oli saapunut sopivasti lomailemaan kaupunkiin.Suomi-aiheiset lahjat lämmittivät sankarin mieltä ja sydäntä.Aktiviteettina tarjolla oli hohtotikkuja:Kynsienlakkauspistekin löytyi:Pelattiin julea ja nautittiin virvokkeista olohuoneen pöydän ympärillä.Juotiin puolalaista biisoni vodkaa (Zubrowka), jonka pullon sisällä on ruohon korsi. Se maistui omenamehun kanssa aika omenapiirakkaiselta!
Aika täydet herkkushotit käsissä laulettiin Paljon Onnea Mikko!
Hieno paita!


Synttärimuotokuvan aika koitti:Ryhmäkuviakaan ei toki sovi unohtaa:


Pian koitti valoisan aika, vieraat lähtivät ja oli meidänkin aika käydä nukkumaan.Translation: Mikko had his birthday on Monday. Some Finnish friends of his just happened to be in Berlin, so we could have a little cozy party at our place. We had a nice time celebrating a birthday like it should :)

2 kommenttia :

  1. Hauskat juhlat! Tosi hieno synttärimuotokuva! Onnittelut kuvaajalle!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>