perjantai 27. elokuuta 2010Matelijoista mukavinOn ollut ihanan syksyistä, satanutkin joka päivä. On ollut kiva päästä pukeutumaan kunnolla. Eilen jopa lähdin liikenteeseen takki päällä, joskin ilmankin olisi tarjennut. Tunika on pari vuotta sitten Henkkamaukalta hankittu (todennäköisesti alesta).
Koru on omatekemä ja tehty muuten ekan tuokkarin jälkeen. Silloin kun Heroes oli vielä cool, eikä monikaan ollut moisesta kuullut.


Koru on tehty kolme vuotta sitten ja on ensimmäinen
"intiaanikeramiikka"-kokeiluni, jossa savityö laitetaan paperiin käärittynä peltipurkkiin, joka sullottu täyteen paperisilppua ja poltto tapahtuu takassa. Ei vaan tainnut työ olla tarpeeksi kuiva kun oli räjähdellyt kuumuudessa ties kuinka moneksi pikkuriikkiseksi palaseksi. Vaan ei se mitään: oli kiva puzzle-tehtävä palojen etsiminen ja oikeille paikoille liimaaminen (samassa purkissa oli kolme korua ja purkki oli mennyt rikki, joten jouduin tonkimaan minimaalisia savenpaloja takasta tuhkan joukosta). Enkä vieläkään oikein hallitse tuota liimailua... :] Mutta oikeastaan tuli aika kivan näköinen halkeamien ja puuttuvien palojen ansiosta! Olisin toivonut että poltossa olisi tapahtunut mysteerisiä väritysihmeitä mutta tylsältä punasavelta se näytti polton jälkeenkin. Onneksi on peitevärit joilla sain haluamani pinnan loihdituksi ja vähän vielä kiinnitystä ja kiiltoa fiksatiivilla. Eläköön!

Eipä mulla tänään kummempia. Oon aika täpinöissäni, koska juuri aloitin vikan työpäiväni täällä Potsdamissa! Voisi ehkä maistella vähän viiniä sen kunniaksi iltasella.
Kiva liskoseni oli epähuomiossa jäänyt kuvaamatta. Äiti töi Tonavan risteilyltään. Nyt en muista oliko kyseessä Unkari? Aika söpöläinen joka tapauksessa. (Korjaus: Itävallan poikia)

Summary: Yesterday's look. That Heroes-necklace I've made myself three years ago (when I had just watched the first season) . Ceramics & Gouache. I've been admiring these Fall days. It's been raining and I have been able to actually dress up! Say hello to my cute lizard that my mom brought me somewhere by river Danube. Mayge Hungary? Today is my last working day here. I'm excited! :)

6 kommenttia :

 1. ihanan syksyinen asu ja ihana lisko!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! On ollu kyllä ihana pukeutua vähän lämpöisemmin ja sateelta suojaan :) Vaikka kyllä toivon ja uskon että tänne saadan vielä lämpöisiäkin päiviä. Viime vuonna tosin talvi tuli yllättäen :(

  VastaaPoista
 3. Itävallan poikia tuo liskonen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tarkennuksesta! Pitäisköhän ottaakin kuukauden päästä mukaan kotikonnuilleen.

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit tunikassa! Ja upeita poseerausasentoja ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :D Ihastuin itekin ton tunikan väreihin ja kuviointiin jniin että oli pakko-hankinta. Ei hirveän usein ole kuitenkaan tullut pidettyä, kun on hankalaa materiaalia. Helposti hiostavaa. Onneksi on ollut nyt kylmempiä ilmoja :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>