perjantai 20. elokuuta 2010Listen to the rainKuva on otettu eilen, eli tadaa, olen vihdoinkin ajan tasalla! On edelleen flunssainen olo, mikä harmittaa, sillä haluaisin jo tehdä jotain. Kuten siivota olohuoneen. Ruumiillista rasitusta välttääkseni olen joutunut keskittymään aivojen rasitukseen, ja ohimennen mm. opettelin piin arvon aika monen desimaalin tarkkuudella: 3,141592653589793238462643383279502884197169399375105. No, pääosin olen kuitenkin vaan maannut joko sängyssä tai sohvalla tuijottaen joko tietokoneen tai telkkarin näyttöä.

Pelattiinhan me keskiviikkoiltana El Grandea Mikon ja Björnin kanssa. Mikko voitti harmittavasti taas! Pitää ehkä hioa uusi taktiikka, kun minäkin haluaisin joskus voittaa, kun on se kuitenkin aika kiva tunne.

Tällä viikolla olikin vain kolme Potsdam-työpäivää, joista parina päivänä kuvasin päivän asun:

Paita on Mikolta peritty. On ollut sateista, joten halusin pukea päälleni nahkahameen. Oikeastaan olisin halunnut laittaa pitkävartiset kengät, mutta ne olisivat kastuneet inhasti matkalla. Ei välttämättä ihan täysin tyyliseni kokonaisuus, mutta ihan mukava.


Tiia jätti jälkeensä mm. teetä! Eilen nautin chili-kaakaoteetä ja nyt on menossa voimatee. No, sen pitäisi palauttaa voimat, niin siinä sanotaan. Sitä odotellessa...


Herkkupasta

  • Jauhelihaa
  • Kanttarelleja
  • Ruokakermaa
  • Iso nokare yrttiruorejuustoa
  • Iso sipuli
  • Muutama valkosipulinkynsi
  • Tuoretta oreganoa ja basilikaa
  • Hyvin maustetussa vedessä keitettyä fusillipastaa
  • Mausteita: chiliä, valkopippuria, grilli- ja yrttimaustetta, oman maun mukaan

Pastat keitetettään. Jauheliha ruskistetaan, sekaan kanttarellit (käytettiin säilykekanttarelleja) ja sipulit. Mausteita voisi tässä välissä jo heitellä joukkoon. Lopuksi tuoreet yrtit, kerma ja tuorejuusto. Ja sitten vielä sotketaan keitetty pasta joukkoon. Oli niin hyvää, että tehtiin viikon sisällä kahdesti!


Toinen päivän asu tältä viikolta:

Eipä näille oikein kummempia selityksiä löydy. Ensisijaisesti olen halunnut pukeutua mukavasti. Haluaisin uusia vaatteita! Sellaisia suuria ja väljiä! Oikeastaan pitäisi käydä vaatekaapin sisältö läpi ja heittää ne mitä en käytä (=jotka ovat turhan tiukkoja) johonkin säilöön odottamaan hetkeä, kun tekeee mieli pukeutua makkarankuoreen.


Keskiviikkoaamuna satoi kun kävelin töihin. Oli mukavaa päästä käyttämään sateenvarjoa. Kuulokkeista kuului Mobyn Raining again ja Enyan It's in the Rain. Alkoi huvittaa, ja teki mieli oikein hihkua itsekseen kun oli niin kiva hetki.Myös kotimatkalla satoi vettä. Istuin junassa kun kuulokkeista tuli Enyan Watermark. Samalla juna pysähtyi hetkeksi keskelle raidetta. Minua vastapäätä seisoi mies, joka katsoi sateisesta ikkunasta ulos (menneisyyteen, tulevaisuuteen vaiko tyhjyyteen, voimme vain arvailla) ja vaikutti surulliselta, kuin leffan päähenkilö suuren pettymyksen jälkeen. Sekin oli mahtava hetki, koska musiikki sopi tilanteeseen täydellisesti ja teki siitä kovin tunnepitoisen. Omissa silmissäni siis.

Eilen katsottiin Salt. Jaksoin katsella Jolieta johonkin puoleenväliin asti, sitten nukahdin. Ei ole totta! Mulla on pakko olla joku leffakirous. Nykyään AINA! nukahdan kesken kaiken. Sarjoja sen sijaan voi katsoa vaikka kuinka monta putkeen. Hmmh. No taidanpa nyt katsoa sen loppuun. Voisi samalla katsoa myös Avatarin ja Matrixin loput.

Summary: I've finally come back from far past when it comes to my blogging - the first picture is taken yesterday! It's been raining. It was a really funny moment when I was walking to work and my mp3 player started playing rainy songs. I'm still not over my flu. Not funny, because I can't do what I want to. I just have to take it easy, watch series, drink hot beverage and eat well. Well, that doesn't sound that bad either :)

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>