perjantai 6. elokuuta 2010Kot-kot-ka

Tiistai 20.7.2010

Tiistaina Anneka lähti Kotkaan moikkaamaan kaveriaan Heidiä ja minä päätin änkeä mukaan. Onhan lomalla kiva päästä mahdollisimman moneen paikkaan!

Photo: Anneka

Junalla mentiin.


Heidi oli satamassa meitä vastassa. Käytiin kaupassa ja mentiin puistoon istuksimaan.


Nurmikko oli ihanan vihreää ja pehmeää!
Lounaaksi sitruuna-pippuri tunaa ja kolaa.


Virvokkeet. Jostain syystä mansikkasiideri oli mun suuhun tällä kertaa liian makeaa, ilman tuota tonnikalaa ja sen vastapainoittavaa suolaisuutta en olisi välttämättä pystynyt juomaan koko tölkillistä.

Tavallinen lonkero, kultalonkero ja karpalolonkero on aika kiva kolminaisuus, joista yleensä ainakin yksi uppoaa hyvin.

Photo: Anneka

Pelattiin jatsia.

Photo: Anneka

Pelättiin lokkeja.

Photo: Anneka

Koitin vähän soittaa pilliäni. "Eiku.."

Jännittävät sattumukset jatkuivat kun Milja sattui kävelemään ohitsemme. Hämmästyksestä toivuttuamme vaihdettiin kuulumiset. Oli hauska ja outo kohtaaminen!

Kesän ensimmäinen ampiainen, hyvin veemäinen ja aggressiivinen sellainen, alkoi kiusaamaan meitä, joten pakko oli lähteä johonkin.

Photo: Anneka


Photo: Heidi

Mentiin johonkin baariin yksille ja pelaamaan toinen erä.

Alkoi tulla nälkä, ja haluttiin syödä. Kello oli jo sen verran, että ruokapaikka-vaihtoehdot olivat vähässä. Mentiin siis Amarilloon, jossa onneksi saatiin vielä syödä.Tytöille mojitot ja mulle jäävettä. Sen verran tyyriitä paikkoja nuo kuitenkin.


Otin pienen katkarapusalaatin. Ihan ok, muttei mitään ihmeellistä sentään. Ehkä jos hintaa olisi semmoiset kolme euroa niin voisi vähän kehaista.


Jalapeno popperseja! Ne oli hyviä!


Anneka laittoi vähän paremmaksi ja otti jonkun super salaatin missä oli ihan kaikkea!

Palvelu oli kyllä ihan hyper ystävällistä. Hämmästytti oikein Viipurin jäljiltä. Meidän piti poistua tanssipuolen kautta, jossa soi Leila K:n Electric. Yökerho oli vielä tyhjä lukuunottamatta innoissaan tanssivaa, vähän junttimaisesti pukeutunutta, vanhempaa pariskuntaa. Hyvin surrealistinen juttu jälleen kerran.

Pyörähdettiin Heidin luona. Oli hieno kämppä - korkeat huoneet kuten kotona Berliinissä, pyöristetyt ovensuut ja ihanan leveät ikkunalaudat.

Oltaisiin pelattu tuota bändipeliä, mitä en ole koskaan päässyt kokeilemaan, muttei saatu kitaraa ja mikkiä toimimaan, höh!


Lähdettiin vielä iltakävelylle, jota nimitettiin leikkimielisesti turistikierrokseksi. Uskomattoman hiljaista oli kaupungilla.Photo: Anneka

Photo: Anneka

Summary: On Tuesday we took a train to Kotka, where Anneka's friend Heidi lives. We played yatzy in a park. The grass was so soft and green compared to the parks in Berlin! We continued the game in a bar and after that went to Amarillo to eat. I had a little shrimp-salad as we were in a seaport. At night we had a little "tourist" walk around the city.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>